Nagyon pattanásos típus vagyok,3 évvel ezelőtt egy bőrgyógyász végre valahára írt egy gyógyszert, ami 3 hónap alatt eltűntette őket. Tippek? Többi lent
Amikor elfogyott, pihentettem a dolgot, ha újra előjött 1-2, azonnal mentem hozzá, hogy írjon 1 újabb dobozzal, és 3 éve nincs szinte 1 db pattanásom se. Most azonban fél éve nem szedtem, mert nem volt rá szükségem, és most előjöttek. Nagy nehezen eljutottam hozzá megint, de most nem írta fel a gyógyszert azon címszó alatt, hogy érzékeny lesz a bőröm, és meg fogok égni...
Írt 2 fajta méregdrága krémet (körülbelül 20-at próbáltam már ki) és akár a hajamra is kenhettem volna őket, annyit értek. Ezeket írta fel, azt mondta akkor menjek vissza 1 hónap múlva, ha tényleg nem hatnak.
Na most természetesen nem hatnak, egyre több jön ki, és itt a fesztiválszezon, ha valamikor nem kéne pattanásosnak lennem, azt most van...
Mit csináljak? Használom a krémeket, napi 2x mosom az arcom tonikkal, bőrradírt is használok, mivel kondizok így 1 éve diétázom. Minden nap napozok is...
A gyógyszert pedig kérdés, hogy vajon 1 hónap múlva felírja-e.
19F
En is iszonyatosan pattanasos voltam, de nem akartam gyogyszerekkel mergezni magam.
Nagyon fontos az arctisztitas. Ez az egyik kulcsa talan.
La roche posay effaclat termekcsalad, nekem ennek az arclemosoja valt be a legjobban es a hozza tartozo arckrem.
Aki esetleg a natur kozmetikumokat jobban preferalja annak manna szappanok, van egy csomagjuk kulon ilyen borre. Nekem az is segitett de attertem a la roche posay-ra, aminel meg nem talaltam jobbat. Igen borsos az ara, de szerintem ennyit meger a borom.
Pattanasok leszaritasara helyileg pedig teafaolaj illetve ami nekem a csoda az a dermofil paszta. Dm-ben kaphato. Masnapra leszaritja. Egy csoda az a cucc.
Es mellesleg nagyon figyelj oda hogy ne fogdosd, nyomkodd az arcod. Viszed csak tovabb a bacikat. Nehez megallni, tudom:D En ezert is szeretem napkozbe ha otthon vagyok rakenni a dermofilt, igy tuti nem piszkalom. Tonikot ne hasznalj!!!! Foleg ne napi 2x. Valoszinuleg tele van alkohollal es csak rontasz a helyzeten. Mellesleg en borradir helyett egy kicsi arcmosokefevel vegzem az arctisztitast. Nekem igy valt be a legjobban. A napozas is segit:)
Viszont ha tenyleg ennyire durva, talan ki kellene vizsgaltatnod magad. Ilyenkor gyakran valami szervi vagy mas betegseg all a hatterben, a pattanasok csak tunetek. Aka. igy jon ki rajtad, igy akar jelezni hogy bent nincs minden oke.
Remelem tudtam segiteni:) De youtubeon nagyon sok ilyen video van. Szerintem nezz utana. Kulonosen avianarahl videoit tudnam ajanlani. Plussz ha meg tudok vmiben segiteni irj nyugodtan uzit.
Hat micellas artisztitoval nem sokra mesz pattanas eltuntetes teren:D
Az max arra jo hogy a reggel olajos borodet megtorold vele, plussz sminklemoso.
Semmi ertelme neked azt hasznalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!