Haj és köröm növesztési tippek? Kinek mi vált be, mennyi idő alatt nőtt és mennyit?
Jaj már, nem nő gyorsabban ha többször van nyírva, ez hülyeség :D
Nekem az vált be a hajamnál, hogy leálltam a festésről és a gyakori hajvasalásról. Mivel nem tört a vége és nem kellett annyit vágatni belőle, mint előtte, látványos volt a változás.
A körmömet amikor növeszteni akarom, olyan lakkal kenem, ami homokhatású, az nekem jó tartós, nem pattog le és mivel macerás lemosni, azzal sem próbálkozok. Egy-másfél hétig fent hagyom, és amikor már kezd lenőni és rászánom magam a lemosásra, boldogan állapítom meg, hogy milyen hosszú lett :D Persze ugyanannyit nő, mint máskor, de így jobban észre lehet venni
Vannak vitaminok is, én a Balea Haar Vital Komplexét használtam, az is nagyon jó erre a célra, de sajnos pattanásosodok tőle.
Fejbőr masszírozása. Kevesebb hőt használok rá hogy ne törjön. És így tud növekedni.Viszont ha látod hogy nagyon törött a hajad azon csak az ollo segíthet lehetőleg minnél elöbb.
Amugy köröm és haj növekedéshez is fontos a belső táplálas. Sok vitamin zöldség gyümölcs.
Köröm növesztés:
Langyos víz
Oliva olaj,ricinusolaj
Kis citromlé
Kis só
Ebbe áztasd be. És gyorsabban megnő.
Ne vágd csak reszeld. Mindig legyen kilakkozva. Akár csak színtelen lakkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!