Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek korrekt / drága 9...

Szerintetek korrekt / drága 9 ezret elkérni egy fodrászatban?

Figyelt kérdés
Nekem nincs állandó fodrászom. Egyik jóbarátom ajánlott egy fodrászt, ő már legalább öt éve hozzá jár. Áradozott, hogy ilyen jó meg olyan jó. Azt tudni kell, hogy ez az ismerősöm sokat panaszkodik a munkahelyei és a keresete miatt. Gondoltam, megbízok benne, elmegyek oda, ahova ő jár. Feltételeztem, hogy pénztárca barátabb hely. (Amúgy én sem vagyok gazdag csak én nem szeretek nyafogni miatta) Kérdeztem mennyi, azt mondta jó árban van, mondtam oké. Elmentem. Egy mosás + vágásért 9500-at kért el. Kifizettem. Nyílván nem tehettem mást. Mondom a panaszkodós ismerősömnek, hogy én eddig a legtöbb amit fizettem fodrásznál az 3-4 ezer volt és ezt solallottam. De szerinte ez reális ár én kontároknál voltam eddig. Vélemény? Ti mennyiért vágattok le 2-3 centit a hajatokból?
2017. jún. 28. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jattal együtt 2000-ért vágja a hajam a fodrászom, akihez évek óta járok, és a legjobb fodrász akinél valaha voltam.

47/f

2017. jún. 28. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem szalonba járunk, hanem fodrász jön hozzánk, mert ő albérletben lakik.

Négyünknek (3 vágás+1 festés+vágás) kb 5000et szoktunk fizetni.

2017. jún. 28. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Jesszus, nagyon drága.

Egy komolyabb festésnél vagy szőkítésnél reális, ott az anyag költség és a munkadíj is több(mivel általában több órás művelet).

De egy vágásnál nem tartom reálisnak,nagyon drága volt valóban..

Nehéz amúgy jó szakembert találni..Én nekem kozmetikust és körmöst nem sikerül találni..A kozmetikusok akiknél eddig voltam, gyantánál kb a fél adag szőrt ott hagyják..Nagyon igényesek a munkájukra..(feel the irony)

A körmösök akiknél eddig voltam meg aranyat kerestek a kömröm alatt szinte, úgy szarrá csiszolták..

Akik tényleg jók,azok nem is fogadnak már új vendéget ,tele vannak.

Fodrásszal szerencsém van,találtam jót és jó árban is van.Ennyit festésért és vágásásért és alkalmi frizuáért kérne el egyben.

2017. jún. 29. 08:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem is tervezek visszamenni oda. Amúgy furcsállom, hogy az überspórolós, örökké az anyagiakon és a rossz munkshelyen kesergő ismerősöm meg odajár. Ez nekem nagyon fura. Azt mondja: "ő tudja milyen frizura illik hozzám, és mi való nekem". Háááát ez engem nem győzött meg, de mindegy. Most az újabb csalódás miatt megint nem fogok egy ideig fodrászhoz menni az biztos...
2017. jún. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!