Nektek mennyi volt a legtöbb, amit kiadtatok egy krémért?
Figyelt kérdés
Írjátok oda a korotokat is, please.
Az sem árt (képpel, linkkel), hogy milyen krém volt, és miért??
#kence #drága krémek
2017. jún. 6. 21:29
1/7 anonim válasza:
5 ezer körül Vichy hidratáló arckrém. Más krémeket nem használok (esetleg kézkrémet télen), meg nem hiszem, hogy egy drágább sokkal többet tud, az egészséges táplálkozás és megfelelő folyadékbevitel híve vagyok inkább.
Ha az alapozó meg rúzs is krémnek számít, azt is szoktam venni ilyesmi áron/kicsit drágábban, de ugyanezt gondolom a sminkekről is, hogy egy bizonyos ár fölött már csak a márkát fizeted meg, a minősége nem lesz jobb, sőt, ki lehet fogni drága és gagyi dolgot.
22/L
2/7 anonim válasza:
3500Ft körül, rozáceára, Ruboril, de azt a konkrét típusát már nem árulják tudtommal. Amikor kivonták, akkor 8000 körül lett volna valami más, kaptam is picike mintát, de nem győzött meg. Ha tényleg jól teljesít, akkor talán kiadtam volna ennyit. Ez a fő bajom a drága krémekkel, nagy a kockázata hogy beválik-e.
5/7 anonim válasza:
De volt ismerősöm, aki 87000-et is, a kaviáros klasszikusért.
6/7 anonim válasza:
Mert tökéletes a bőrömnek
7/7 anonim válasza:
Bioderma Atoderm Intensive krem, a legnagyobb kiszerelest vettuk ami kb 5600 ft-ba kerult, de nagyon megerte az ekcemas, hamlo arcboromre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!