Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek korrekt / drága 9...

Szerintetek korrekt / drága 9 ezret elkérni egy fodrászatban?

Figyelt kérdés
Nekem nincs állandó fodrászom. Egyik jóbarátom ajánlott egy fodrászt, ő már legalább öt éve hozzá jár. Áradozott, hogy ilyen jó meg olyan jó. Azt tudni kell, hogy ez az ismerősöm sokat panaszkodik a munkahelyei és a keresete miatt. Gondoltam, megbízok benne, elmegyek oda, ahova ő jár. Feltételeztem, hogy pénztárca barátabb hely. (Amúgy én sem vagyok gazdag csak én nem szeretek nyafogni miatta) Kérdeztem mennyi, azt mondta jó árban van, mondtam oké. Elmentem. Egy mosás + vágásért 9500-at kért el. Kifizettem. Nyílván nem tehettem mást. Mondom a panaszkodós ismerősömnek, hogy én eddig a legtöbb amit fizettem fodrásznál az 3-4 ezer volt és ezt solallottam. De szerinte ez reális ár én kontároknál voltam eddig. Vélemény? Ti mennyiért vágattok le 2-3 centit a hajatokból?
2017. jún. 28. 18:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

9 ezer??? Annyiért festés/vágás/szárítás derékig érő hajamra fizetek.

3-4000 a reális.

2017. jún. 28. 18:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én eddig biohairbe jártam, mert általában csak igazíttatni szerettem volna, ott ha volt mosás is akkor volt max 3-4000. Legutóbb viszont rendes fodrásznál voltam normális szalonban, és borravalóval együtt hagytam ott 5000 ft-ot. Ennyi pénzben már festésnek is kéne benne lennie(legalábbis rövidebb hajnál).

Extra hosszú haj mosása-vágása kerül ennyibe.

2017. jún. 28. 18:36
 3/14 anonim válasza:
BioHair szaolnban nem kell időpontot foglalnod, és ennek a töredékét fizeted. A honlapjukon fent van az árlista. Érkezési sorrendben szolgálnak ki.
2017. jún. 28. 18:37
 4/14 A kérdező kommentje:

Kicsit mérges vagyok. Nem találok normális fodrászt. Érettségi fotózás elött elmentem a nagynéném fodrászához, kértem, hogy vágjon le 2-3 centit erre lenyesett huszat, plusz még engem szidott le, hogy ez volt megbeszélve, aha mikor mindig is könyékig érő hajam VOLT és imádtam. Köpni-nyelni nem tudtam, fülig érő hajat vágott nekem, de ha már belevágott, akkor gondoltam most már mindegy, fejezze be majd nem rendelek képet. (Persze rendeltettek velem az otthoniak de senkinek nem adtam belőle, gáz volt nagyon, még most sem nőtt vissza az a hossz)

Aztán gondoltam befestetem a hajam vörösre, mert nem féltem a hajam, annak már olyan mindegy, jobban elrontani nem lehet és legalább kipróbálom a hajfestést. Vörös hajat szerettem volna, de sötét barnával festette be, mert az szerinte nekem jobban áll. Házilag festegettem én utána, de persze csak a lenövést fogta be, a barna részt nem.

Folyamatosan befürdök a fodrászokkal, nem értem miért jár valaki évekig egyhez, én nem metek kétszer ugyanahhoz visszamenni. Kb 2-3 évente merek csak fodrászhoz menni, de lehet inkább soha többé.

2017. jún. 28. 18:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
9000 az rengeteg. Persze lehet reális egy felkapott, profi helyen, de attól még sok.
2017. jún. 28. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4: Én már régóta magamnak vágom, pont emiatt.
2017. jún. 28. 18:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Utánézek ennek a Biohair-nek. Amúgy jelenleg hónaljig ér a hajam, nincs festve - csak kb. álltól lefele festett, le sötétbarna a végekig de már sokat kopott másfél éve nem volt festve, a töve meg természetes és olyan középbarna. Így olyan mint egy béna ombre amúgy.
2017. jún. 28. 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van nálam is.

Csak én hiába ígérem meg magamnak hogy ezentúl én vágom a hajam, azért csak ott van egy kis félsz hogy elrontom. De mindig eszembe jut, hányszor rontották el a fodrászok. Jelenleg lapockáig ér, anya szokta vágni. Varrónő az én drága anyukám, de ezerszer jobban letudja vágni a hajam mint egy fodrász, aki ráadásul még el is van szállva magától, persze léteznek olyanok is akik ezeknek az ellentétei, nem általánosítok.

2017. jún. 28. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
nagyom sok én fiú vagyok young style ba járok kb félhosszú hajam van 1990 a vágás 2500 mosással nõknek festéssel maksz 4000
2017. jún. 28. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
A Biohairben nem nagyon választhatsz fodrászt, bár aki nagyon ragaszkodik hozzá, persze kivárja. Onnan nekem is aránylag jó élményeim vannak, volt olyan fodrász aki ténylegesen csak pár mm-t vágott a hajamból. Viszont volt amikor vittem a két fiamat, az egyiknek levágta az egyik fodrász a haját, a másiknak mondtam hogy a másikét is ugyanolyanra vágja, és tök más lett. Aztán meg be is zárt ami hozzánk közel volt, azóta a fiúk haját is itthon vágjuk.
2017. jún. 28. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!