Szerintetek korrekt / drága 9 ezret elkérni egy fodrászatban?
9 ezer??? Annyiért festés/vágás/szárítás derékig érő hajamra fizetek.
3-4000 a reális.
Hát én eddig biohairbe jártam, mert általában csak igazíttatni szerettem volna, ott ha volt mosás is akkor volt max 3-4000. Legutóbb viszont rendes fodrásznál voltam normális szalonban, és borravalóval együtt hagytam ott 5000 ft-ot. Ennyi pénzben már festésnek is kéne benne lennie(legalábbis rövidebb hajnál).
Extra hosszú haj mosása-vágása kerül ennyibe.
Kicsit mérges vagyok. Nem találok normális fodrászt. Érettségi fotózás elött elmentem a nagynéném fodrászához, kértem, hogy vágjon le 2-3 centit erre lenyesett huszat, plusz még engem szidott le, hogy ez volt megbeszélve, aha mikor mindig is könyékig érő hajam VOLT és imádtam. Köpni-nyelni nem tudtam, fülig érő hajat vágott nekem, de ha már belevágott, akkor gondoltam most már mindegy, fejezze be majd nem rendelek képet. (Persze rendeltettek velem az otthoniak de senkinek nem adtam belőle, gáz volt nagyon, még most sem nőtt vissza az a hossz)
Aztán gondoltam befestetem a hajam vörösre, mert nem féltem a hajam, annak már olyan mindegy, jobban elrontani nem lehet és legalább kipróbálom a hajfestést. Vörös hajat szerettem volna, de sötét barnával festette be, mert az szerinte nekem jobban áll. Házilag festegettem én utána, de persze csak a lenövést fogta be, a barna részt nem.
Folyamatosan befürdök a fodrászokkal, nem értem miért jár valaki évekig egyhez, én nem metek kétszer ugyanahhoz visszamenni. Kb 2-3 évente merek csak fodrászhoz menni, de lehet inkább soha többé.
Ugyanez van nálam is.
Csak én hiába ígérem meg magamnak hogy ezentúl én vágom a hajam, azért csak ott van egy kis félsz hogy elrontom. De mindig eszembe jut, hányszor rontották el a fodrászok. Jelenleg lapockáig ér, anya szokta vágni. Varrónő az én drága anyukám, de ezerszer jobban letudja vágni a hajam mint egy fodrász, aki ráadásul még el is van szállva magától, persze léteznek olyanok is akik ezeknek az ellentétei, nem általánosítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!