A sampon hajba dolgozása közben lehet kis vizet tenni a hajra? Az ilyen videókban el szokták zárni a vizet a samponozás alatt, és ez is a logikus, de baj, ha valaki ilyenkor is tesz rá vizet? Mert jobban habzik úgy.
Figyelt kérdés
Erre gondolok:
haj bevizezése
samponozás, sampon eldolgozása, belemasszírozása (ilyenkor a kis víz)
öblítés
2017. jún. 22. 00:30
1/8 anonim válasza:
Dehogy baj. Össze lehet keverni a sampont előre vízzel, úgy egyszerűbb.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, csak érdekes, mert én még senkit sem láttam így hajat mosni. Mármint sem élőben, sem videón.
De a haj mindkét módszerrel tiszta lesz, ugye?
2017. jún. 22. 00:36
3/8 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt írják, hogy alaposan vizezzük be a hajat. Ez igaz, de akkor ugye nem kell először túl sokáig folyatni a vizet a hajamra, ha később teszek rá még vizet? Vagy mindig sok vizet kell használni a bevizezéskor, mindegy, hogy utána mit teszek vagy mit nem teszek rá?
2017. jún. 22. 00:44
4/8 anonim válasza:
Kicsit túlpörgöd a dolgot. Ez csak hajmosás, nem pedig élet-halál kérdése.
Bevizezed alaposan a hajad,
teszel rá sampont,
ha nem habzik eléggé, akkor teszel még rá vizet,
Átkened vele mindenhol,
Végül alaposan leöblíted.
5/8 anonim válasza:
Ahogy én csinálom: haj bevizezése, kb. egy deci vízzel felhígítom a sampont, összekeverem, és ráöntöm a fejemre, felhabosítom, így nem egyből megy a tömény sampon a hajamra és könnyebb eloszlatni is. Utána öblítés, balzsam.
6/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. De akkor az sem baj, ha valaki nem tesz rá közben vizet, és nem is hígítja előtte a sampont? Vagy valamelyiket kell azért?
2017. jún. 22. 08:54
7/8 anonim válasza:
Miért lenne baj? Nyugi már, samponozz úgy ahogy neked jó, nem fog kihullani az összes hajad, semmit nem számít hogy samponozás közben is teszel rá vizet vagy nem.
8/8 anonim válasza:
Én szoktam, és én is a jobb habzás miatt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!