Ha mézet kenek a hajamra, akkor samponozás előtt, vagy után tegyem?
hülyeség! nehogy megcsináld!!!
összeragad a hajad, és akkor meg majd költeni kell a pénzedet hülye sapkákra.
hol hallottad ezt?!
Hajmosás előtt.
Én is többször csináltam már ilyet. Hajmosás előtt felteszed 30-60 percre. Ne ijedj meg, hogy ragacsos, a vége felé meg is keményedik, de nagyon könnyen ki lehet ám mosni a hajból :) Nekem nagyon jó puha és fényes szokott tőle lenni.
Én is csináltam már ilyet és nagyon jó volt! :)
Hajmosás előtt, a száraz, kifésült hajamra felkentem a mézet, amit előtte picit megmelegítettem, éppen hogy langyos legyen. Így folyósabb és könnyebb felkenni. Aztán hajszárítóval kicsit átmelegítettem a hajam, majd körbetekertem folpackkal és törölközőt tekertem köré, hogy melegen tartsam. Kb. 30-40 percig hagytam így.
Amikor levettem a törölközőt és folpackot, kicsit szörnyülködtem, mert a méztől szépen összeállt a hajam, de a meleg víz hatására könnyen kijött a hajamból a méz. Az a lényeg, hogy bő vízzel öblítsd át a hajad, majd alaposan mosd meg samponnal!
Viszont a méz szőkíthet is, ha ez nem cél, óvatosan, ne hagyd rajta olyan sokáig. 15-20 perc alatt is sokat segít, ha rajtahagyod, viszont kisebb az esélye, hogy világosabb lesz a hajad. :)
ki pontozott le??? :O
én csak megírtam a véleményem erről, ezért nem kell lepontozgatni!! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!