Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha mézet kenek a hajamra,...

Ha mézet kenek a hajamra, akkor samponozás előtt, vagy után tegyem?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogyha mézet kenek a hajamra ,akkor selymes lesz tőle.És meddig kell,amúgy rajta hagyni? :)

2013. ápr. 7. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

hülyeség! nehogy megcsináld!!!

összeragad a hajad, és akkor meg majd költeni kell a pénzedet hülye sapkákra.

hol hallottad ezt?!

2013. ápr. 7. 16:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Az osztálytársam mondta,és neki fodrász az anyukája
2013. ápr. 7. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
akk csináld nekem tök8 majd mondd, h mi lett az eredménye..
2013. ápr. 7. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Hajmosás előtt.

Én is többször csináltam már ilyet. Hajmosás előtt felteszed 30-60 percre. Ne ijedj meg, hogy ragacsos, a vége felé meg is keményedik, de nagyon könnyen ki lehet ám mosni a hajból :) Nekem nagyon jó puha és fényes szokott tőle lenni.

2013. ápr. 7. 17:12
 5/10 A kérdező kommentje:
És vizes hajra kened? :)
2013. ápr. 7. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Én is csináltam már ilyet és nagyon jó volt! :)

Hajmosás előtt, a száraz, kifésült hajamra felkentem a mézet, amit előtte picit megmelegítettem, éppen hogy langyos legyen. Így folyósabb és könnyebb felkenni. Aztán hajszárítóval kicsit átmelegítettem a hajam, majd körbetekertem folpackkal és törölközőt tekertem köré, hogy melegen tartsam. Kb. 30-40 percig hagytam így.

Amikor levettem a törölközőt és folpackot, kicsit szörnyülködtem, mert a méztől szépen összeállt a hajam, de a meleg víz hatására könnyen kijött a hajamból a méz. Az a lényeg, hogy bő vízzel öblítsd át a hajad, majd alaposan mosd meg samponnal!

Viszont a méz szőkíthet is, ha ez nem cél, óvatosan, ne hagyd rajta olyan sokáig. 15-20 perc alatt is sokat segít, ha rajtahagyod, viszont kisebb az esélye, hogy világosabb lesz a hajad. :)

2013. ápr. 7. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

ki pontozott le??? :O

én csak megírtam a véleményem erről, ezért nem kell lepontozgatni!! -.-"

2013. ápr. 7. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül ma még nem próbáltam ki,amúgy nem tudom ,hogy ki pontozott le,de egy biztos ,hogy nem én :)
2013. ápr. 7. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell háborogni utolsó :D ez ilyen. Ne írogass hülyeséget és nem pontoznak le. Milyen mézet használtok éskb mennyit?
2013. ápr. 8. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
9es ebben mi volt a hülyeség???? Minden igaz amit le irt .. Nagy az isten állatkertje .. a kerítés meg nemhogy kicsi, de már nincs is ..
2020. dec. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!