Szőrösebb fiúk ti lent hogy szőrtelenítettek?
Az a problémám, hogy fenék, comb has elég szőrös nálam, de szeretném teljesen leszedni lent a szőrt, ti ezt hogy csináljátok?
Csak abban foltban, vagy mentek tovább is?
Esetlen elvékonyítjátok?
16F
De pontosan mit vágsz le hajnyíróval?
A combon is, hason is feneken is vagy csak ott. De a hajnyíró sem teljesen csupaszra vágja.
nekem elektromos borotvám van hozzá trimmelő készlettel 0-7 mm ig lehet vágni.
Braun S3 nagyon adja.
Nem értem, hogy a fenékkel mit akasz csinálni. Férfiaknak szőrös. Nincs ezzel gond. Azokat szokta zavarni akik még fiatalok 14-19 éves korocsoport kb. Persze a "főnök gyantáztat"
És sose voltam se buzeráns se metroszexuális, szóval meghagytam. És nini. a nők értékelik.
Ugyanis a férfi az SZŐRÖS!
A varangy meg csupasz.
A férfi nem feltétlen szőrös, ugyanis nem te vagy az etalon és a minta férfivilágban, kedves előttem szóló. Ám ha még úgy lenne is, hogy te lennél az első számú és követendő minta, hogyan tudatnám ezt a hormonháztartásommal, ami nem csinált nekem szőrös mellkast és burjánzó dzsungelt a seggemre?! És ha így alakult, varangynak érezzem magam??
A kérdezőnek pedig - éppen ezért - inkább privát üzenetben próbálok segíteni.
Oké hogy ott szőrtelenítek, de körülötte mit csinájak a szőrrel.
Mert szerintem azhülyén nézki hogy egy foltban csupasz,körülötte meg minden szőrös. Ezért valamit kellene csinálni a körülötte lévő szőrrel is.
Mi volna ha inkább elfogadnád olyannak amilyen...
Nemcsak nevetséges ha foltokban szőrös - mintha a moly ette volna ki - na de amikor nő vissza és borostás.... Na öregem akkor megtudod hol a magyarok istene.
Amúgy elnézést akit megbántottam. Annyit akartam ezzel írni, hogy aki szőrös az szőrös aki meg nem az nem.
De szőrös embernek borotválni magát az éppolyan röhejes, mint - és erre is van példa - a szőrtelenek SZŐRBEÜLTETÉST csináltatnak pl mellkasra.
Fogadd el amid van és hozd ki belőle a legjobbat.
Már bocsi de szerintem undorító ha egy férfi mindenhol csupasz.. Szőrtelenek a kisfiúk szoktak lenni. Az rendben van ha "azon" a bizonyos intim helyen szőrtelenítesz, de máshol nem kell, tehát comb, has, fenék, szőrtelenítése felesleges.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!