Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha a hajvegeim...

Mit tegyek ha a hajvegeim szarazak es toredezettek?

Figyelt kérdés
Befestettem szokere a hajamat es most a hajvegeim nagyon toredezettek es ki vannak szaradva.Milyen termeszetes alapanyagokkat rakjak ra amitol ellettel teliek lesznek es tartast kapnak, olyan sulyosak lesznek mint egy egeszseges haj esteben? Valami olyasmit ajanjatok hogy ha a fejborbe kell bedorzsolni ne zsirositson mert viszont a hajtoveim zsirosodnak.:(
2008. okt. 16. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a hajvégeidre rakj pakolást. Igazából szinte mindegy milyen, caak jó "tocsogósra" kend be és hagyd rajta amig fürdesz. Én jelenleg a dove festett hajra tégelyes pakolását használom (sampon és balzsam után).
2008. okt. 16. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el az ilyen tv-ben agyonreklámozott szarokat!(bocs, de az emberek elhiszik, hogy ami sokat van "mutogatva", az jó is...)

7 éve ugyanazt a pakolást használom a hajamra, amit CSAK fodrász kellékesben lehet megvenni.

Soha nem próbálok ki ilyen szarokat, mert ez bevált.

Az a lényeg, hogy a hajtőre ne kend, csak a hajadra és NE SAJNÁLD, szóval kenj rá bőven egy marokkal.

Megmosod a hajad, rákened ezt a pakolást és 5-10 percig rajtahagyod, leöblíted.

Arra nagyon figyelj, hogy te 100 százalékig öblítsd le, hanem egy kicsit hagyd "csúszósan" a hajad!

Ja! Én magától hagyom megszáradni a hajamat, soha nem szárítózok és alig van töredezett hajvégem.

És még valami. Én használok még utána Gliss Kur kétkomponensű balzsamot, ez ilyen fújós, fehér és rózsaszín, össze kell rázni, befújod vele a hajad és ezt már ne mosd ki!!!

A pakolás neve: INSIGHT HENNÁS FÉNYESÍTŐ HAJPAKOLÁS

kb.500-600 forint, attól függ, hol veszed. Nagy tégelyben van és rózsaszín színű.

Remélem, hogy tudtam segíteni, próbáld ki, nem fogod megbánni! :)

2008. okt. 16. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Fejbőrápoló és hajvégápoló:))
2008. okt. 16. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
na ezzel most sokat mondtál...
2008. okt. 16. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Olívaolajat picit melegítsd fel és azt masszírozd a hajvégeidbe
2008. okt. 16. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyiratkozz!! Igazából azok a részek amik már tönkrementek soha nem lesznek semmilyen szertől olyanok mint azelőtt, ugyanis ott elhalt a hajad és nem szivja magába a terméket amit rákensz, azzal csak picit optikailag tudsz rajta javitani.
2008. okt. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!