Mit tegyek ha a hajvegeim szarazak es toredezettek?
Felejtsd el az ilyen tv-ben agyonreklámozott szarokat!(bocs, de az emberek elhiszik, hogy ami sokat van "mutogatva", az jó is...)
7 éve ugyanazt a pakolást használom a hajamra, amit CSAK fodrász kellékesben lehet megvenni.
Soha nem próbálok ki ilyen szarokat, mert ez bevált.
Az a lényeg, hogy a hajtőre ne kend, csak a hajadra és NE SAJNÁLD, szóval kenj rá bőven egy marokkal.
Megmosod a hajad, rákened ezt a pakolást és 5-10 percig rajtahagyod, leöblíted.
Arra nagyon figyelj, hogy te 100 százalékig öblítsd le, hanem egy kicsit hagyd "csúszósan" a hajad!
Ja! Én magától hagyom megszáradni a hajamat, soha nem szárítózok és alig van töredezett hajvégem.
És még valami. Én használok még utána Gliss Kur kétkomponensű balzsamot, ez ilyen fújós, fehér és rózsaszín, össze kell rázni, befújod vele a hajad és ezt már ne mosd ki!!!
A pakolás neve: INSIGHT HENNÁS FÉNYESÍTŐ HAJPAKOLÁS
kb.500-600 forint, attól függ, hol veszed. Nagy tégelyben van és rózsaszín színű.
Remélem, hogy tudtam segíteni, próbáld ki, nem fogod megbánni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!