Egyfolytában töredeznek a hajvégeim, nektek mi vállt be?
Igyál sokat, étkezz vitamindúsan, ugyanis "sz@rból nem lehet várat építeni", ha érted. :D
De sajnos van, akinek szörnyen törékeny a haja. Amúgy ha 2-3 hónap alatt töredezik el kicsit, az nem gáz, szerintem mindenkinek.
Vágasd sürübben...olyan 1,5-2hónap..és téll cska kicsit,amennyi szükséges!
Fodrászkellékesnél lehet kapni ilyen 1000ml-s tejproteines hajpakolást...900 ft körül mozog...azt tudom ajánlani nagyon!!:)
Vagy 1 evőkanál olivaoalajt összekeverni 2 evőkanál natúrjoghurttal és rajta ahgyni egy 30percet!:)
En mar jo ideje nem engedte egeszsegugyi vagast a fodraszomnak mert a bimbimig ero hajam mindig vallig vagja...
Most magamnak szokere van festve 3x es kb 2-3-4x tobb hatoideig volt rajta. Ma festettem tovet es a fodrasz szerint nem gaz a vege. Persze en azert latom h nem olyan mint volt de tenyleg nem veszes.
En ezeket hasz alom:
Szilikonos hajvegapolo, csak ha nem mesz utcara mert osszeall a hajad tole
Hakolaj ua. Mint elozonel
Balzsam 1
Meg hat zoldsegevo vagyok hussal szal ez gondolom nem elhanyagolhato szempont.
Most meg am lattam olyat h visdzaepiti a hajszerkezetet olyan balzsamot szeretnek venni, habar nekem a biodztudasom elegge ketelkedik az ilyenekeben, artani nem art max a penztarcamnak...
Ps majd lemikroszkopozom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!