Töredezettek, szárazak a hajvégeim. Vmi otthoni praktika?
Figyelt kérdés
ja és a szempillaápoláshoz csak oliva olajat lehet használni vagy a szimpla étolaj is jó?:D2011. febr. 2. 20:49
1/2 anonim válasza:
Menj el fodrászhoz, és vágasd le a hajadból a töredezett részeket, utána pedig olyan sampont és balzsamot használj, ami kifejezetten töredező hajra való. (én a piros Gliss Kur-t használom) A legtöbb hajápoló megelőzi a töredezést, utólag nem tudja eltüntetni.
A szempillaápolásról még nem hallottam, engem is érdekelne. :D
2/2 anonim válasza:
Ricinus olaj. Hajra és szempillára is kiváló. Nekem szép és erős lett tőle a hajam, a szempillám pedig dúsabb. Olvass utána, hogy kell használni, én azóta nem veszek semmiféle drága cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!