Szerintetek ennél a citromos hajvilágosításnál a citrom ízesítő is használ a rendes citrom helyett?
Figyelt kérdés
Vagy inkább vegyek citromot :D2017. jún. 8. 20:17
1/3 anonim válasza:
A citrom sava számít, szóval ha 100% os aszkorbisav akkor jó,külömben sztem hagyd. De a gyógyszertárban tudsz 100% osat venni.
Másrészt nagyon nem javaslom! Alig csinal bármit és teljesen tönkre tette a hajam mindössze 2 alkalomtól. Teljesen kiszáradt , a vége megtört pedig előtte teljesen egészséges volt , azóta is próbálom helyreállítani , de már eltelt egy honap es nagyon nehezen haladok.
Hidd el, tapasztalat, nem ér annyit !
2/3 anonim válasza:
Természetes hajszínedet akarod világosítani vagy festettet? Mert természetesre nem fog hatni. Festettre kicsit igen, de akkor már inkább szódabikarbónás hajpakolás a hatásosabb. Én ezzel szedtem ki a hajamból a festéket kb 2 éve. Nem lett baja. Természetes hajra vegyél inkább szőkítő sprayt, azzal pár árnyalatot tudsz világosítani, ha utána ápolod a hajad nem lesz baja, csak ha túl rendszeresen használod.
3/3 A kérdező kommentje:
Festett vörös
2017. jún. 9. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!