Miért van a citromlében citrom ízű ízesítő, a mosogatószerben pedig valódi citrom?
Mert a sok hibbantnak ez kell. Hát egészségükre.
Mi reggel kifacsarunk egy citromot, felöntjük vízzel és megisszuk a reggeli mellé a párommal. Tökéletes c-vitamin bomba. És röhögünk a művackokat zabálókon :D
"És röhögünk a művackokat zabálókon"
Milyen művackokat? Persze te nem tudod hogy a kristályos citromsavat citromból készítik, számtalan ország termel savnak való citromot.
Ez a kérdés kb. a "Ha az olívaolaj olívából van, akkor a babaolaj babából van?" Kérdéssel egyenértékű, és a humor rovatba való!
Mint ahogy a kérdező se maga találta ezt ki, hanem olvasta valami humorkodó oldalon...
:D
"Persze te nem tudod hogy a kristályos citromsavat citromból készítik"
De tudom. De normálisabbnak tartom, ha inkább fogom a citromot és kicsavarom és megiszom.
Ugyanígy tudom, hogy a zacskós levesbe a zöldségdarabkák is szárított zöldségből vannak, de attól még normálisabb szerintem, ha inkább fogom a zöldséget, megfőzöm, fűszerezem. Maradi-e vagyok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!