Kicsit nagyon túlzásba vitt pattanás kezelésre?
Volt egy kinyomhatatlan bőr alatti dudoros pattanás szerűm és azt lefertőtlenìtettem patikában vásárolt fújóval. Tűvel kinyomtam ki is jött,mellette is voltak hasonló ilyenek kisebb változatban azok félig jöttek ki. Sajnos annyira megnyomkodtam őket hogy utána már vér és nedv jött,másnapra ez az egész barnás piros nagy folt lett,le se mertem alapozni csak picit mert brutál csúnya ez mind az állam egyik oldalán. Megint elszúrtam,többet nem nyúlok semmihez. A lényeg az hogy kentem fogkrémmel,neogranormonnal,jóddal,akneroxid 50mgvel (nem kevertem krémmel hogy ne szárítson a hatásért de nem használt)
csináltam most nemrég egy paradicsomléből-citromléből-szódabikarbónából át törlésképp egy "halványítót" de ez meg most kimarta most egy jégkockával jegelem sírva mert mar-csíp-ég minden és vörös.
Légysziii ötleteket:(((
21 lány
ja és a bőröm zsíros-vízhiányos.
Sosem tudtam inni rendesen folyadékot és mivel tavaly 15kgt dobtam le mostanra étvágyam sincs felborult minden. Gondolom a bőröm is..Szarul eszek,iszok,stressz és a nem megfelelő krémek használata
Valaki felvilágosítana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!