Mitől barnulnék le? Nem barnulok semmitől :S!
Figyelt kérdés
Barna hajam, barna szemem van, elvileg hamar kellene barnulnom, de nem. Soha nem voltam még leégve, barnulni is alig tudok. Mitől van ez? mit tegyek?2010. máj. 18. 14:26
1/6 anonim válasza:
szedj karotin tablettát,az segit.Egy hónapig szedd és közben napozz vagy szolizz.De csak óvatosan,nehogy leégj!
2/6 anonim válasza:
csokicsöves szoli?amugy szolizol?
3/6 anonim válasza:
Ha eleget mászkálsz a szabadan,akkor oké lesz,nekem is ilyen a bőröm.Csak mindíg kend be magad -nem naptejjel-,hanem valami enyhén zsíros testápolóval pl Nivea testápoló tej,száraz-extraszáraz bőrre(sötétkék flakon),és radírozd le hetente 1-max2szer a bőröd.Az elhalt hámsejt nem barnul de akadályozza azt.Én ezt rém egyszerűen kukoricadara és tusfürdő 1:1 arányban való keverékével oldom meg.Tudom mi van benne+nagyon puha lesz a bőröm.
4/6 anonim válasza:
első vagyok: testápolót ne kenj az arcodra,ha zsirosabb tipusú a bőröd,mert attól csúnyán bedurranhat!
Egyébként a bőröd nem lehet hogy nagyon érzékeny,amiatt nem barnul? Le szokott égni?
5/6 anonim válasza:
Aszondja nem égett még le eddíg,velem is ez van.A testápolót testre gondoltam,arcra persze lehet arckrémet. A karotintól nem lesz olyan sárgás?Húgom egy ideig sárgarépás multivitamint ivott,és sárga lett a bőre 2-3 hét után. :)
6/6 A kérdező kommentje:
az idén először voltam szoliban, 6 perc, elég erős, de alig látszott meg a bugyi vonala! nem tom mi van velem :D nem érzékeny a bőröm, kicsit száraz.
2010. máj. 19. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!