Elég korpás a hajam. Kiprobáltam annyi mindent, de semmitöl nem mult el. Mit probáljak még ki?
A Nizoral sampon nagyon jó csak patikában tudsz venni!
Érdemes megpróbálni.
a nizoral tényleg jó.de ha olcsóbbat akarsz a sulfokoll kénsampon is nagyon jó.azt lehet venni drogériákban is.
csak sárgát vegyél,a narancs nem jó.
de itt egy házi tipp:1 evőkanál méz,1 evőkanál tej,1 tojás.ezt jól keverd ki kend fel tegyél rá alufóliát.15 perc múlva mosd le.vigyázz csöpögni fog!érezni fogog kb 5 perc múlva hogy meleg lesz.én ezt csinálom 2 hetente.a fodrászok a csodájára járnak a hajamnak pedig 2 havonta le is van szivatva.ez mindenre jó nem csak a korpára.képzeld!nálunk most volt egy fodrász bemutató ahol híres magyar és olasz fodrászok voltak.én modell voltam,a Hajas Laci csinálta a hajam,és nagyon meglepődött mert nem látott még ilyen egészséges hajat.most heti szinten tartjuk a kapcsolatot és ő is alkalmazza és dícséri.úgyhogy próbáld csak ki.első alkalom után látni fogod a változást!!írd majd meg hogy kipróbáltad e és milyen?
Utolsó válaszoló!
Ha olvasod írj nekem e-mailt, légyszi!!
Lenne pár kérdésem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!