Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ajánlotok dús...

Milyen sampont ajánlotok dús és hulló hajra?

Figyelt kérdés
Nagyon dús és hull is erősen , soha sem találom a megfelelő sampont. 15/L
2017. jún. 7. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem sampon, étrend és hajpakolás. A hajad azért hullik, mert nem kap elég tápanyagot, változtass az étrendeden, több tápláló, friss ételt egyél. A hajpakolás is segíthet megerősíteni a hajat, és szebbé is teheti, ricinusolajjal és kókuszolajjal próbálkozz, úgy tudom, azok jók a hajtövek erősítésére. Én mézes, tojásos, joghurtos pakolást szoktam használni, hogy erősítsem magát a hajszerkezetet, mert vékony szálú a hajam. a hajvágás is segíthet. Ez nem egy napos folyamat, egy-két hónapig próbálkozz ezekkel, aztán meglátod, hogy válik be. (Ezen kívül orvos által felírt, kénes sampont is használhatsz, de az büdös, és szerintem felesleges, ha van más megoldás is.)
2017. jún. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!