Milyen sampont ajánlotok? Az Avon samponjai jók?
Mindenkinek más válik be, a Schaumát sokan dicsérik, nekem pl. attól nagyon hamar zsírosodik. Nemrég próbáltam ki az Avon hajdúsító samponját és valami hihetetlenül jó. 4-5 napig simán bírja a hajam, ha kicsit hintőporozok, akár egy hétig is.
Ki kell próbálni, nem biztos, hogy Neked is beválik, de ha kétnaponta mosod most, az elég sűrűnek számít szerintem, tuti van olyan sampon, amivel 3-4 napig tudod húzni a dolgot, úgyhogy én azt mondom, hogy próbáld ki az Avont, ha véletlenül nem válik be, akkor keresgess tovább.
Ami nekem még jó volt, az a Baba mandulás 2 in 1 samponja. Az illata is jó és az is hasonló volt nekem, mint az Avonos sampon, csak szerintem a Babához már hozzászoktam, azért váltottam. :D
24N
Avont nehogy nekem teljesen tönkretette a szerkezetét a hajamnak mert silány minőség. Pantene Aqua Light samponom van egy ideje és imádom. Régebben én is 3 naponta mostam a hajam de most akár egy hétig is jó.
22-N
Avonos sampont ne, én egyet próbáltam, de kb. fél nap elteltével kezdett zsírosodni, meg lapulni. Hiába nem piszkáltam többet, mint egyébként. Nekem a Schauma 7 gyógynövényes (zöld) samponjától kb. 3. nap kezd zsírosodni. És akinek ez fontos, szilikonmentes.
A head&schoulders-től pedig a 4. napig kibírja (zöldalmással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!