Milyen keratinos sampont vagy balzsamot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a keratinos pakolások nagyon jót tesznek, ez igaz? És ha igen, melyik pakolást ajánljátok? Sajnos nagyon vékony szálú a hajam,ezen szeretnék javítani. Bármilyen más tippnek is örülök.2016. dec. 20. 19:54
1/7 anonim válasza:
Syoss keratin sampon es balzsam.
2/7 A kérdező kommentje:
És együtt a kettő használata vagy csak az egyik elég hogy hatásos legyen?
2016. dec. 20. 20:49
3/7 anonim válasza:
Nyilván együtt. Plusz hajpakolas.
4/7 anonim válasza:
Olaplex kezelést ajánlom. Fodrásznál csinálják. Nagyjából 2 havonta érdemes menni.
Teljesen regenerálja a hajat.
Ujjaepiti a szerkezetet így a hajszarito, napfény, hajvasalo stb.által okozott sérüléseket helyrehozza.
Nekem 3500 ft/ alkalom. Úgy tudom fix ár országosan.
Mellette érdemes a hajvegekre arganolajat használni. Hajtore pedig habot és eloredobva a hajat szárítani.
Természetesen csodát nem kell varni de ez mindenre igaz.
5/7 anonim válasza:
Nekem egyik syoss se valt be.:( proba szerencse.
Èn èvek óta csak a keratinos schaumát használom es a dove kek cimkes repair balzsamot, mindig betárolok belőle, nehogy megszuntessèk.:(
Meg ricinusolajazok. :)
6/7 anonim válasza:
Én Kemon Unamy Seta-t használok és nagyon szeretem. Sampon+balzsam+fluid.
7/7 anonim válasza:
Amalfi keratinos hajbalzsam. 1000 ml = kb 800 ft. (En ezt hasznalom es imadom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!