Valaki segítene?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és a bajszom már eléggé megnőtt (kicsit hosszabb mint 1 cm). Mivel az én szőrzetem elég sötét, ez eléggé feltűnő( jobban látszik a kellentnél) és akkor mindenki rámmosolyog és megkérdezi hogy mikor vágom le.
Az a helyzet hogy én le akarnám hamarosan vágni a "bajszomat" , de nem tudom hogy hogyan fogok kinézni utána. Attól félek hogy elég furán fogok kinézni bajusz nélkűl...
Kérlek küldjetek ojan site-ot vagy alkalmazást ahol megnézhetném hogy hogyan néznék ki bajusz nélkűl.
2017. jún. 6. 18:55
1/3 anonim válasza:
photoshop. Vagy előveszed a régi képeidet amin még nincs bajszod.
2/3 anonim válasza:
Ember borotvald le,ne szorakozz mar, a mostaninal biztos jobban fogsz kinezni!
3/3 A kérdező kommentje:
A kérdés leírásában kicsit túloztam, nem több mint 1 cm, legfeljebb annyi. Amúgy levágni szándékszom, de még nem kaptam megfelelő fotoshop-ot és azok a képek ahol nem volt bajszom egyáltalán azok több mint 4 éve készűltek...
2017. jún. 9. 18:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!