Tartós egyenesitest milyen időközönként lehet csináltatni?
December végén voltam kezelésen,mostanra már elég hullámos az amúgy göndör hajam,de még kezelhető.
Heti 2 vasalassal egész jó,de azért ennél jobbra számítottam,mert még egy hónapja sincs,hogy voltam..
Mindent betartottam
Van kisebb szett ilyen egyenesitesre. Mondta a fodrász,hogy mi micsoda,mit mennyi ideig hagy rajta,és mi követ mit,de itthon inkább nem próbálnam ki..
Viszont nála nem valami olcsó,így az is érdekelne,hogy 2-3 kezelés után már jobb és hosszabb távú?
Mert ha nem,akkor feleslegesen nem dobok ki ilyenre pénzt..
Melyik kezelést csináltattad? Én a cocochocot szoktam 4 havonta.
A hajam nagyon hullámos, szálkás, de kb. 3 hónapig szuper a kezelés után, utána az utolsó 1 hónapban kell mosás után kicsit rávasalni, de csak éppenhogy.
Cocochocot én is 😕
Nekem muszáj ravasalni,mert olyan,mintha nem is csinaltattam volna meg. 😩
Azért ennél többet vártam megmondom őszintén 😩😩😩
Annyira nagy reményt fuztem hozzá :/
Nem lehet, hogy a fodrász nem csinált valamit jól? Pl. nem elég alaposan vasalta be? Mert nekem tényleg pocsék minőségű a hajam és nagyon szép utána, mint írtam is.
Betartod otthon, hogy csak szulfátmentes sampont, balzsamot hasznáhatsz?
"Füstölősre" vasalts,30 percig volt előtte a hajamon a cucc,amit bele szaritottak és vasaltak
Mindent betartottam :/
Samponbol és kondicionalobol is azt használtam amit a cocochoco oldalán találtam, kifejezetten ilyen kezelés utanit
Linkelni sajnos nem tudok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!