Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartós egyenesitest milyen...

Tartós egyenesitest milyen időközönként lehet csináltatni?

Figyelt kérdés

December végén voltam kezelésen,mostanra már elég hullámos az amúgy göndör hajam,de még kezelhető.

Heti 2 vasalassal egész jó,de azért ennél jobbra számítottam,mert még egy hónapja sincs,hogy voltam..

Mindent betartottam

Van kisebb szett ilyen egyenesitesre. Mondta a fodrász,hogy mi micsoda,mit mennyi ideig hagy rajta,és mi követ mit,de itthon inkább nem próbálnam ki..

Viszont nála nem valami olcsó,így az is érdekelne,hogy 2-3 kezelés után már jobb és hosszabb távú?

Mert ha nem,akkor feleslegesen nem dobok ki ilyenre pénzt..

jan. 18. 15:49
 1/7 anonim válasza:

Melyik kezelést csináltattad? Én a cocochocot szoktam 4 havonta.

A hajam nagyon hullámos, szálkás, de kb. 3 hónapig szuper a kezelés után, utána az utolsó 1 hónapban kell mosás után kicsit rávasalni, de csak éppenhogy.

jan. 18. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Cocochocot én is 😕

Nekem muszáj ravasalni,mert olyan,mintha nem is csinaltattam volna meg. 😩

Azért ennél többet vártam megmondom őszintén 😩😩😩

Annyira nagy reményt fuztem hozzá :/

jan. 18. 17:22
 3/7 anonim válasza:

Nem lehet, hogy a fodrász nem csinált valamit jól? Pl. nem elég alaposan vasalta be? Mert nekem tényleg pocsék minőségű a hajam és nagyon szép utána, mint írtam is.

Betartod otthon, hogy csak szulfátmentes sampont, balzsamot hasznáhatsz?

jan. 18. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

"Füstölősre" vasalts,30 percig volt előtte a hajamon a cucc,amit bele szaritottak és vasaltak

Mindent betartottam :/

Samponbol és kondicionalobol is azt használtam amit a cocochoco oldalán találtam, kifejezetten ilyen kezelés utanit

Linkelni sajnos nem tudok :/

jan. 18. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hét különbséggel csinálta meg 2x, mert az első után 1,5 órával már hullámosodott, pedig még csak nem is vagyok göndör. A 2. után is ugyanúgy kellett vasalnom
jan. 19. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Szomorúan olvasom ezt :/

Talán még egy második esélyt adok neki,de ha második alkalommal is ilyen lesz,többet nem próbálkozok vele

Már majdnem vissza állt az eredeti allapotara

Meg mindig nincs egy hónapos se

jan. 22. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Utoljára, amikor csináltattam, nekem is csalódás volt, úgy hallottam, hogy az igazi erős cuccot kivonták a forgalomból. De közben meg egy barátnőm azt hiszem, továbbra is jár valahova, és neki a nagyon göndör haját jól megcsinálják, talán fodrásztól függ.
febr. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!