Lányok, nők ti mikor sminkeltetek először, és mennyit?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy mikor és hogy hogy vágjak neki.tegnap 15:39
1/7 anonim válasza:
Talán 16 éves lehettem, eleinte csak korrektort és szempillaspirált használtam.
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, nyugodj meg, 18 évesen csak egy szempillaspirált tudok magamra kenni, nem vagy egyedül, én se tudnék mit kezdeni sminkekkel🥹 ha szeretnél sminkelni, Tiktokon rengeteg ilyen grwm videó van, amiben sminkelnek. Talán abból tanulhatsz:)
5/7 anonim válasza:
12-13 évesen vettem meg az első sminkjeimet.
YouTubeon rengeteg kezdőknek való videó van. Kezdve a technikáktól egészen addig, hogy mi legyen a neszeszerben meg hogy válaszd ki az alapozó színét stb.
6/7 Metionin válasza:
Magamat olyan 16 évesen, szemceruzát és ha kellett, korrektort használtam. De amúgy fellépésekre már 5 évesen kikentek, szerintem azért nem vágytam annyira sminkelni csak már egyetemistaként kezdtem többféle dolgot használni.
Kezdetben döntsd el, mire kell a smink. Kiemelni valamit vagy bőrhibákat elfedni?
7/7 anonim válasza:
Olyan 12-13 körül lehettem. Nem kell nagy dologra gondolni, szempillaspirál, korrektor, szájfény max. Meg a szemöldököm is próbáltam formázni, de azt hagyjuk is. Aztán ilyen 16-18 évesen már ki tudtam magam sminkelni egész korrekt módon, full sminkben. Minden fent van az interneten, tippek, sminkek lépésről lépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!