Lányok, hány évesen sminkeltetek először (akár körömlakkozásról, akár hajfestésről, akár rúzsozásról van szó)?
Körömlakkot viszonylag korán kezdtem használni, mert nővérem is használt, így én is akartam mindig, kb 8-9 éves lehettem.
Sminkelni kb akkor kezdtem, amikor középsuliba kerültem, de csak szempilla, szemöldök, esetleg egy halvány rúzs.
Hajamat 20 évesen festettem először, balayage festéssel.
Ovis koromban nyúztam már anyukámat, hogy fesse ki az én körmömet is vörösre. Meg is tette, de csak otthonra, nem mehettem el így sehova (ami szerintem helyes is 4-5 évesen).
12-13 évesen lett iszonyatosan csúnya pattanásos a bőröm, csúfoltak miatta, a szemem meg mindig is karikás volt, ekkor kezdtem el korrektort meg púdert használni. Ezeket most is szoktam+szemceruza. Rúzst meg pirosítót olyan 18-19 évesen állandóan használtam, most már csak nagyon ritkán, őszintén szólva lusta vagyok hozzájuk.
9 évesen kiszőkítettük a hajamat egy énekversenyre, azóta szőke hajam van.
Sminket 8-9 évesen kezdtem, szintén a fellépések miatt.
Körömlakkot nem használtam, de 12 éves korom óta műkörmöm van.
Ilyen gyerek sminkszettem volt 4-5 évesen. De ezzel csak ilyen fakó barack színű, pink, sárga, meg kék szemhéj valami volt, kis tubus glitteres szájfény.
Na ezzel az öcsémmel össze vissza barmoltunk, kb annyi előnye volt, hogy nem fipctollal rajzoltunk egymásra, és legalább nem volt (remélem) mérgező.
kieg: a lábkörmömet talán egy évvel később festettük ki először.
Én marhára "kreatív" gyerek voltam, szóval a szüleim gyorsan rájöttek, hogy vagy vesznek rendes cuccokat, vagy az alkoholos filc lesz az, amit magamra kenek. 🤭
A hajamat is próbáltam filccel befesteni, aztán 12-13 évesen hennával festettem vörösre, majd jött a fekete kb 14 évesen. Azóta kb nem láttam a természetes hajszínemet.
Sminkelni napi szinten egyébként nem nagyon szoktam, ez a natúr "se smink" nekem nem éri meg, ha nekiállok, akkor már legalább egy színes rúzs vagy egy látványosabb spirál legyen benne.
A hajam először 15 évesen volt befestve.
Sminkelni 17-18 évesen kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!