Anyám teljesen ellenzi a körömlakkozást. Mit csináljak? 20/L
Először 16 évesen írtam ide, hogy mit csináljak.
Nos azóta dobálja ki, ugyanaz van, csak most már megy a prostizás és hasonlók.
Ugyanez a tampon miatt is.
Mondjuk most úgyis más miatt is kikészítenek, szóval mindegy is. Elhagytam magam, nem sminkelek, nem vasalok hajat. Ez a sorsom, Másnak meg már 14 évesen műkörmei vannak, meg már lassan az óvodások is festik a körmeiket.
Szőrtelenítés ugyanez, saját pénzen vettem 17 évesen egy epilátort, nos kidobta a kukába, pedig igyekeztem akkor használni, mikor nincs itthon.
Hozzáteszem, hogy soha nem kértem ezekre pénzt, hanem vagy dolgoztam, korábban meg összespóroltam, ballagási pénz stb.
Behozta alul a régi kérdésemet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-ki..
Már 4 éve te jóég...
Főlleg hogy már 20 vagy semmi beleszólásuk nem kellene legyen a te körmöd azz csinálsz vele amit akarsz.
Egy fiatalabb vagyok nálad 13 vagyok és nem szólnak bele ha kifestem a körmöm.
Hát sajnállak!
Most féléve megint, hogy "kezelésbe vettek" megint.
Én mondom, hogy ez beteges, de semmi.
Akkor is pont nyáron kezdték el, félévig hallgattam, hogy mekkora szemét vagyok, akkor is elhagytam magam, pedig 16 évesen kezdtem el kicsit lányosodni. Hát nem tetszett nekik.
De most ez a legkisebb gondom igazából, az hogy szóban is terrorizálnak még rosszabb.
Muszáj engedelmeskedni, vagy még jobban kiidegelnek.
Több millió lány mászkál az utcákon körömlakkal. Akkor mindenki prosti?.
Azért, mert ő esetleg nem ebben a világban nőtt fel, ez mára már teljesen normális. Kérdezzen meg akárkit. Viszont az ő hozzáállása nem.
Majd akkor mondja, hogy k*rvás, ha úgy is viselkedsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!