Anya miért nem engedi hogy borotválkozzak?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és az arcom tele van sötét szőrrel. Az államon a fülemnél és a szám felett. Anya meg nem engedi meg hogy leborotváljam. Vajon miért.2017. jún. 3. 14:14
1/1 anonim válasza:
Lehet mert abban a hitben van, hogy utána sűrűbb és erősebb lesz ha leborotválod.
Ami egyébként nem teljesen igaz, mert csak azért tűnik erősebbnek és sűrűbbnek mert rövidebb. (Haj is sűrűbbnek tűnik amikor kisebbre vágatod)
Van hajvágótok otthon? Csak azzal menj át akkor nullással az arcodon, énis úgy csináltam amikor még szégyeltem a borotválkozást.
Vagy csak beszéld meg vele, hogy téged zavar és le akarod borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!