Kékesfekete hajúak, ha uszodába mentek engedi a színt a hajatok?
Figyelt kérdés
1 hete vagyok kékesfekete, és első hajmosásnál az egész víz lilás-feketés volt nekem. Járni fogok kenuzni ami mellé elengedhetetlen az úszás. Ha még megmosom 2-3x addig a hajamat és lesz rajtam úszósapka akkor nem fogja engedni a hajam a színét? Köszi a válaszokat!2017. jan. 29. 19:43
1/6 anonim válasza:
hónapok múlva is engedi!!! akár 3-4 hónapig is.!! nem viccelek!!
2/6 A kérdező kommentje:
Mit lehet vele csinálni? Uszodába feltétlen muszáj járnom :/
2017. jan. 29. 20:19
4/6 anonim válasza:
15 évig voltam kékesfekete. Első mosáskor nagyon engedi a színt, később már kevésbé, de akkor is annyira csak hogy megfogja a törölköződet, nem fog úszni utánad a festékcsík. Semmi baja nem lesz, viszont a folyamatos vízben tartózkodás és mosás-szárítás hamarabb meg fogja koptatni.
5/6 anonim válasza:
Nekem piros árnyalatú fekete, lassan 2 éve. Több hét után is enged, nem tudsz vele mit tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. jan. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!