17 éves lánynak télleg sok az orr pc a köldök pc és egy pillangó tetoválás a lapockáján?
aha
mondjuk ez szerintem mindenkinek sok...
21. század. Manapság már semmi nem gáz :)
Amúgy a piercingekkel még ki vagyok békülve, de szerintem a tetoválás nem kell egy lánynak/nőnek.. ( Mondjuk fiúknak/férfinak se nagyon )
De még mindig könnyebb eltávolítani a piercinget, mint 70 évesen a pillangóddal villoghatsz a lapockádon :)
Nem!
Én ugyan nem vagyok pierszingpárti, de tetkó annál inkább..19 vagyok, most még csak 2 tetkóm van, de ha minden igaz ősztől fősuli egy nagyvárosban ,és ha lesz pénzem, rendesen kivarratom magam....
nemhiszem. en 20 leszek alkarom teljesen meglesz csinaltatva tetovalossak szep szines lesz meg minden. imadom a tetovalasokat,meg a pc-ket pc max az orromban vagy allamhoz.:D azok annyira jok jah meg a kezfejemre idezetek azok baromi jok.
bocsi h leirtam de .. muszaly volt egyebkent nem sok,tesom 16 es neki is a labszaran van 1 bazi nagy tetovalas.
bocsi h leirtam :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!