Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lanyok, borotvalas utan igy...

Lanyok, borotvalas utan igy kipattog a bikinivonalam. Mivel kezeljem? Keppel.

Figyelt kérdés

[link]

Mar mindent probaltam, minden borotvalas utan bekenem fertotlenito kremmel es semmi valtozas..sot inkabb rosszabb!

2017. jún. 2. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Borotválás előtt pár nappal testradírral enyhén radírozd át a bőrfelületet. Borotválkozásnál használj borotvahabot, utána pedig a száraz, frissen borotvált bőrt hintőporral kenegesd be.
2017. jún. 2. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld azt, hogy nem szeded le ennyire babapopsira, hanem egyszer átmész rajta és olyan amilyen.
2017. jún. 2. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Cserelj borotvat!

Keress tobb 3-4 pengeset, es figyelj oda, hogy a penge tiszta sertelrn es eles legyen.

Nem csak fertotlenito, hanem valami nyugtato krem is nagyon kellene ra.

2017. jún. 2. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Használj borotvahabot hogy felpuhítsa a bőröd,vegyél új pengét és 3-4 hétnél tovább ne használd. Használj körömvirágkrémet.
2017. jún. 2. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Kezdd azzal, hogy most addig nem borotválod, amíg helyre nem jön. Ez jó esetben pár nap.

Utána ahogy fent már írták.

2017. jún. 3. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy mikor száraz a bőröm, akkor pattog ki. Tehát minden nap kenegetem testápolóval.

Ha nem igazán jutsz vele előre, marad a gyanta, esetleg a villanőfény. Ma már egy villanófényes bikini vonal kezelés párezerből kijön.

2017. jún. 3. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Kezeld a spermámmal, illetve hagyd fel a borotválást! ;)
2017. jún. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!