Hogyan borotváljam a lábam és bikinivonalam úgy, hogy ne vágjam meg magam?
Figyelt kérdés
Használok borotvazselét és próbálok óvatos lenni, de mindig megvágom magam, és emiatt nem szép a lábam. A bikinivonalnál pedig nagyon erős a szőr. :S Tudom, hogy vannak más szőrtelenítő módszerek is, de egyszer, amikor gyantázni próbáltam ugyanúgy megjelentek a kis piros pöttyök, és kicsit vérzett a szőr helye. Mit tegyek? (kozmetikust nem engedhetem meg magamnak)2012. máj. 8. 22:55
1/2 anonim válasza:
Amikor a bikinivonaladnál jársz, kicsit húzd szét a bőrt, hogy egyenes legyen, és bánj nagyon óvatosan a borotvával. Bizony, ezek nagyon érzékeny területek, a bőr is vékonyabb, ezért plusz odafigyelést igényelnek:) Csak finoman!:)
2/2 anonim válasza:
Én férfi eldobható borotvát használok, de még nem vágtam meg magam. Azok a piros pöttyök inkább gyulladások. A bikinivonalnál feszítsd ki a bőrt ahogy csak tudod, úgy borotváld le. utána ne érje víz csak töröld le és használj aftershave-t. Ha nem elég, akkor kend be betadinnal az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!