Hogyan borotváljam a bikinivonalam? F/22
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:20
1/7 anonim válasza:
Ne izélj már! Fiúk nem hordanak bikinit. Bután néznének ki benne:)
3/7 anonim válasza:
Szerintem homr vagy, akkor meg le vagy tojva :D
4/7 anonim válasza:
Anyááám de gáz........................................ ez a kérdés..............:o :S
5/7 anonim válasza:
hiába jelentjük be nem veszik le a kérdést....:S
BAZEG PASI VAGY, NEKED NINCSEN BIKINIVONALAD.
ha ezegy szar poén akart lenni, előbbutóbb úgyis levezik a kicsit sem vicces kérdésed.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor mi az a vonal ami a boxer mentén megy?
2010. márc. 9. 15:50
7/7 anonim válasza:
Ennyire ne vigyétek már túlzásba wazzeg. Ti vagytok gázak, nem a kérdező.
Biztos nem tudta hogyan nevezze azt a részt ott oldalt. Annak a neve bikinivonal, lehet így mondani pasiknál is.
Én egyből megértettem, pedig nem vagyok meleg pasi. És eszembe sem jutott, hogy a kérdező az lenne. De hát akinek mindenről ez jut eszébe....
HOgy érted, hogy hogyan borotváld? Pontosíthatnál mert nem értem mit szeretnél tudni. MIlyen borotvával vagy merrefelé húzd a borotvát vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!