Borotválás után mindig kipattog a bikinivonalam, mivel kezeljem?
Először is mindig használj borotvahabot. Miután bekented borotvahabbal, várj egy kis időt, amíg felpuhítja a szőrt. Majd borotváld a szőr növési irányának megfelelően (tehát nem a szőr növésével ellentétes irányban, hanem azzal egy irányban)...tudom, hogy nem így kéne, de ha ilyen érzékeny a bőröd akkor jobb, ha így csinálod. Mindig éles borotvát használj. Miután végeztél kend be testápolóval...és ami még nekem használt, Borotválkozás után 2-3 óráig maradj bugyi nélkül...csak egy gatyát vagy valamit vegyél fel. Mert a bugyinak a gumírozása miatt irritálódik a bőr azon a részen. Nekem így vált be!
23L
Köszönöm a kielégítő válaszokat!
Nem mindig éles a borotvám, és bugyit is felveszek, ami irritálja. Tusolás közben szoktam lehúzni, minden előkészítés nélkül.
Ezután több, energiát időt fordítok rá.
A borotvádat fertőtlenítsed előtte is, meg utána is.
De még origináltat is.
Természetesen jó ha előtte is és utána is lekezeled valamilyen alkoholos oldattal a testrészt, vagy "KörömVirágkrémme" Az minden sérülésre és megelőzésre tutti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!