Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hennát szeretnék csináltatn...

Ha hennát szeretnék csináltatni a hasam aljára, oldalra, az kb mennyi ideig tartna? FONTOS

Figyelt kérdés
3 nap múlva csináltatnám és 4 nap múlva megyek Siófokra 4 napra... Szerintetek hamar lekopna? Mennyi ideig tartana kb? Köszi
2010. máj. 17. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én a köldököm köré csináltattam bő 1 hétig tartott , bár ügyeltem rá mindig , hogy ne dörzsöljem szappannal stb.
2010. máj. 18. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
TALÁN FENTMARAD DE INKÁBB AZT MONDOM, HOGY NEM, ha sokat ér ruhához akkor hamarabb lekopik. Ha csillámtetovlást csináltatsz az akár 14 napig is fent marad, és víz és izzadság álló. Csak ennél is oda kell figyelni, hogy ne dözsölödjön ruhához nagyon.
2010. máj. 18. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!!!
2010. máj. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!