Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha olyan weblapot szeretnék...

Ha olyan weblapot szeretnék csináltatni, amit én is tudok szerkeszteni, azt csak fizetős oldalra tudom felrakni?

Figyelt kérdés
Azt mondták, azt amit én nem tudok szerkeszteni, azt fel lehet tölteni ingyenes oldalra. A másikat miért nem lehet ingyenes oldalra feltölteni?
2010. febr. 14. 21:00
 1/6 compactegon ***** válasza:
milyen fizetős oldalra? saját tárhelyre gondolsz és domain-re? tök értelmezhetetlen a kérdés...
2010. febr. 14. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem a cms stb rendszerekre gondol, amik bizony ingyenes tárhelyeken nehézkesen működnek. De ben tudok mit mondani így most, értelmezhetetlen a kérdés valóban.
2010. febr. 14. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Egy programozónak szóltam hogy csináljon nekem egy weboldalat.

Azt mondta, van egy olcsóbb, amit csak ő tud szerkeszteni és van egy drágább, amit én is tudok szerkeszteni. Azt mondta, hogy amit én tudok szerkeszteni, az neki a bonyolultabb változat, mert ott más jelrendszer kell. De erre írta azt is, hogy ezt a fajtát csk fizetős oldalra lehet feltölteni, az egyszerűbbet pedig ingyenesre.

2010. febr. 15. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit csak ő tud szerkeszteni az valami egyszerű statikus oldal lehet, és forráskódját átírva lesz benne új tartalom.

Ami számára a bonyolultabb az azért lehet mert kell beleraknia egy admin felületet amin az oldal tulajdonosa feltudja tölteni tartalommal, Amihez php + MySQL is kellhet. Ezt végülis ingyenes oldalak is megadják, viszont egyes dolgokat ebben szeretnek korlátozni, jogosultságok, bizonyos függvények működése stb.

Bizonyos CMS rendszerek sem működnek minden gond nélkül ingyenes tárhelyen.

Hogy egyet említsek ami hirtelen eszembejutott nemtudom melyik cms-nél találkoztam vele, de használta a .htacess fájlt ami a saját 404 es hibaüzeneti oldalt jelenítette volna meg ha nemlétező linkre jut a felhasznéló az oldalon belül, de ez az extra.hu -n nem működött és manuálisan kellett kiszedni az oldalról ezt, hogy az oldal normálisan működjön.

ez egy példa a sok közül.

2010. febr. 15. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor valóban így van ez, ahogy a programozó mondta?
2010. febr. 15. 19:31
 6/6 compactegon ***** válasza:
igen, úgy van. de ha már ilyenben gondolkodsz, a tárhely (1.2 giga) + domain évente kb. 14000-15000 ft. Az admin felületet adatbázissal pedig minimum 50. Szóval nem lenne érdemes (és problémás)ingyenes szerverre feltenni.
2010. febr. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!