Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az embereknek hajfétise van?

Az embereknek hajfétise van?

Figyelt kérdés

Röviden annyi hogy amióta ugy nevezett páwa vagyok ès ki vagyok gyurva azóta az emberek fogdosák az izmomat meg a hajam .Nem értem miért és ez engem zavar mert nem szeretem hogy fogdosnak és nem értem hogy a hajam minek kell fogdosni.Még a tanárok is és ez megiesztt engem kicsit.Meg a hajam ról lőnek poénokat a tanàrok.Egy példa :Mondom a raj tanárnak hogy ezt a Milán mien sablónal rajzoltta.Erre a rajz tanár ehez nem kell sablón hanem a hajadhoz.Én meg nem tudom hogy ez miért van mert idegesít főleg már a lányok hogy sorba vallanak szerelmett.Pedig tudják hogy van párom .De nem az zavar hogy szerelmett vallanak hanem hogy a párom előtt vallanak és ezzel engem hoznak kínos szituba mert én vagyok a zívtelen meg a szívtipró és ez bánt mert nem olyan vagyok amiennek mondanak :c .Igaz hogy ez nem tartozott a vége a haj ápoláshoz de ezt ki le kellett írnom .Ha helyes írási hiba van benne bocsi :D a helyes írás nem az erőségem :D .Aki vègig olvasta annak pacsi

Üdv:Dávid 16/F

#fétis #izom fétis
2017. jún. 1. 17:51
 1/2 anonim válasza:

Gondolom, ez az új haj jól áll neked, és az emberek különféleképpen viszonyulnak hozzá... Mint ahogy írtad is :D

Küldd el a francba azokat a lányokat, és maradj a barátnőddel :) (pacsi viszonozva:D) 16/l

2017. jún. 1. 18:22
 2/2 anonim válasza:

Ezt én se bírom, tök gázak az olyan emberek, akik csak akkor foglalkoznak másokkal, ha jól néznek ki. Előtte gondolom, mielőtt megváltoztál, nem érdekeltél senkit. Mondj a lányoknak annyit, hogy bocsi foglalt vagyok, vagy, hogy van barátnőm ilyesmi. Azok, akik meg "fogdosnak" mond meg őszintén, hogy: légyszi ... ez engem marhára zavar ...

De egyet ne tegyél kérlek, hogy csomó lányt elcsavarsz és mindegyiket csak kihasználod. Ez a halálom. Lánynál, fiúnál egyaránt.

Amúgy meg szeretsd a barátnődet és légy büszke magatokra, többi érdektelen ;)

Üdv és pacsi: Kinga, (majdnem) 16:D

2017. jún. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!