Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy volt régen a 80-as 90-es...

Hogy volt régen a 80-as 90-es években olyan dús és egészséges hajuk az embereknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy csak a tupír, dauer miatt látszik úgy?

2016. ápr. 10. 20:32
 1/9 anonim válasza:
Igen. Tupír dauer miatt. Még máshogyan számították be. ;)
2016. ápr. 10. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:

egyetértek az előzővel, meg talán közrejátszat az akkoriban divatos fazon, felül/elöl rövidebb, így dúsabbnak tűnik, illetve hogy csak beszárították különböző kefékkel, nem használtak olyan gyakran hajvasalót, göndörítőt, ami roncsolja. Emellett pedig a legtöbb képen a természetes hajszín van, nem volt festve, leszivatva

és kevesebb génkezelt kaja :D

2016. ápr. 10. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

Ugyanannyit festették, mint most.

Ráadásul rosszabb festékkel. A dauer nem tudom, mennyivel jobb a hajsütőnél.

De nekem erről nem az egészséges jut eszembe, hanem az, hogy sprőd. Nekem olyan a hajam, mint a kettesen, ha nem balzsamozok. A vége eláll.

2016. ápr. 10. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Sprőd az anyád p.csája. Ilyen egy igazi egészséges haj.

A 90-es években nőttem fel, és egyszerű. Senki se festette, vasalta, csak balzsamsampon és beszárítás. Gyönyörű hajak voltak.

2016. ápr. 11. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:

A te anyád.

A felnőttek körülöttem mind festették. Pedig nem cicamicák. Akkor is sprőd, nézd meg Natalie Portman képét.

A dauer nem roncsol? Komolyan mondom, ekkora baromságot, hogy senki nem festette.

2016. ápr. 11. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Natalie Portman haja egyáltalán nem sprőd, sőt, egyik se. Ezt dúsnak hívják, tudod.

Egyébként szerintem a mai lelapuló hajak a szilikontól meg a sok cucctól vannak, a saját hajamon is tapasztalom. Amióta újrs használok szilikont nagyon lelapuló és 2 naponta kell mosnom mert annyira zsírosodik. Amikor szilikonmentes sampont használtam( és semmi mást! se hajvégápoló, se balzsam) akkor kb. olyan dús volt mint 4. képen a csajnak. És heti 1-2x mostam.

2016. ápr. 11. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd már meg a kettes hajat. A tövétől kb. fülig normális, az alja meg szétáll. És az nem csak a hullámocska miatt van. Ha dús lenne, a tövénél is dús lenne. Úgy néz ki, mint aki most vette le a sapkáját, ami szarrá lapította a haját.

És tényleg nem látod N.P. ocsmány, szöszös, szétálló haját? Olyan drót, hogy beletörne az ollóm.

2016. ápr. 11. 22:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért olyan mert gondolom nincs leritkítvs és lehúzza a súj, nekem is ez volt, és a fodrász mondta.

Azért mert szétálló "szöszös" a haja, még nem szétroncsolt. Ha befonod a hajad apró tincsekbe, alszol egyet kibontod és kifésülöd neked is ilyen lesz és nem azért mert károsodott.

2016. ápr. 12. 10:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Súly* bocs
2016. ápr. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!