Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim tetoválás csajoknak. Kép?

Intim tetoválás csajoknak. Kép?

Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon, régóta, de nem tudom mit. Valakinek lenne tippe/képe? Ez a sablonos google-s képek megvannak. Valami más esetleg? Köszi. 22/L
2010. máj. 17. 19:52
 1/10 A kérdező kommentje:
Igazából egy kisördögöt szeretnék. Egy ördöglányt, de csak körvonalasan, egész feketén, semmi arc, semmi, ilyen árnyékkép. Lehetne szép melle,formás teste, szarva, villája meg farka. Tud valaki jól rajzolni?
2010. máj. 17. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

:D

2010. máj. 18. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
2010. máj. 18. 20:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?

[link]

2010. máj. 18. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
ez széép
2010. máj. 20. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
tényleg szép, de intim? a nunidra szeretnél egy ördögöt? lehet h szép lesz, de nagoyn fog fájni...:S
2010. máj. 20. 18:05
 7/10 A kérdező kommentje:
tuuuudom.. de olyan szép meg sexy :$
2010. máj. 20. 18:22
 8/10 anonim válasza:
Szerintem meg még 15 év, és úgy meg fogod bánni, hogy szíved szerint visszamennél az időben... :D Az eltűntetése meg idő és pénzigényes. ;) De te tudod. Szvsz a test ilyen jellegű elcsúfítása a legnagyobb hülyeség, pedig nem vagyok konzervatív.
2010. máj. 20. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

szia:)

szép tud lenni intim területen is egy tetoválás, azt viszont tényleg nagyon jól gondold meg mit varratsz magadra:)

egyébként egy tetoválás hatással van ránk, ezért az ördög bármilyen képe nem ajánlott...és ugye nem tudod később lemosni magadról, max. lézeresen, de azzal sem maximálisan...

nem szólhatok persze bele, mit varratsz a bőrödre, ezt csak jótanács...ördögöt szerintem ne...

vannak sokkal szebb minták, amik vagányak és később is szeretni fogod...

nézegess itt is képeket, hátha megtetszik vmi:

[link]

[link] tattoo_pictures_gallery/index.html

[link]

itt is sok weboldalt találhatsz:)

a szerencse jelei, egy irányban úszú delfin, ponty (narancs színű, nem tudom mi a neve),keleti betű, szövegek állítólag jó hatással vannak ránk, és szerencsét hozhaztnak pl.:)

remélem segítettem:)

2010. máj. 20. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Ott tényleg fájna szerintem :S

Amúgy szép az ördöglány :D

2010. máj. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!