Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszerek léteznek a...

HGYG11 kérdése:

Milyen módszerek léteznek a haj kiegyenesítésére?

Figyelt kérdés
Eddig vasaltam a hajam, de mivel egyre nagyobb így nehezebb is, meg persze ha hajlakkozza valaki a haját azután eléggé kellemetlen érzetű lesz a haj ezért kérdem hogy milyen módszerek vannak még a vasaláson kívül(utálom a göndör hajam és az egyenes hajat kedvelem) (17/F).
2017. máj. 27. 00:32
 1/3 anonim ***** válasza:

vágasd le :)

nem tudom milyen hajvasalód van, meg hogy milyen hosszú a hajad, de én ha kivasalom (remington sleek&curl), következő hajmosásig egyenes lakk nélkül. hajhabot tehetsz szárítás előtt (vannak kifejezetten egyenes hajhoz is), de ne túl sokat, mert attol is lehet erdekes tapintasa a hajnak; úgy még tartósabb lesz. ha formázáshoz használod a lakkot, akkor használj waxot inkább.

hajszárítóval körkefével lehet egyenesre szárítani a hajat, igaz nem annyira egyenes mint vasalóval.

illetve bizonyos helyeken fodrászok csinálnak tartós egyenesítést, persze jó pénzért :)

2017. máj. 27. 06:36
 2/3 anonim ***** válasza:
(vállig erő hajam van, de ugyanez igaz volt akkor is mikor derékig erő hajam volt, es persze lany vagyok :))
2017. máj. 27. 06:37
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ^^
2017. máj. 27. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!