Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiuk! Ti milyen gyakran...

Fiuk! Ti milyen gyakran mostok hajat?

Figyelt kérdés
Ugye lányként könnyen megoldható,hogy ha picit zsíros az ember haja, összefogjuk és kész. De ti ugye ezt nem tehetitek meg,ezért lettem kiváncsi:)

2017. máj. 24. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden másnap,de heti egy lenne a legjobb a fejbőrnek és hajhagymáknak.
2017. máj. 24. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, mikor hosszú hajam volt, két naponta mostam, mert harmadik napra már zsíros volt, és összefogva nekem nem valami guszta, mikor csillog.. Mióta fiúsan rövid, azóta is két-három naponta mosom, csak sokkal könnyebb. :)
2017. máj. 24. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden nap, de fogalmazhatunk úgy is, hogy minden fürdésnél. Ha pl 2x fürdök, akkor 2x. Lehet nem a legegészségesebb, de eddig semmi problémám nem volt, se a haj állaga, se hajhullás tekintetében. Egyszerűen így érzem magam tisztának, ha nem mosom meg akkor az nekem fura. Megmosni pedig nem sok idő. Megtörölve pedig viszonylag gyorsan szárad, főleg nyáron. Ha pedig gyorsan kell, akkor hajszárítóval lényegében 1, de legyen max 2 perc.

Tehát nem csak esztétikailag van vele bajom, hanem a "saját higiéniai" szempontomból is. Főleg, ha nem itthon voltam egész nap és kevésbé tiszta helyekkel érintkezett...

2017. máj. 25. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
kb. kétnaponta, mert harmadik nap már zsírosodik.
2017. máj. 26. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:

3-4 naponta elég mosnom. Oldalt és hátul rövid, felül hosszabb, 7-8 cm. Mi meg fiúként is könnyen megoldjuk, csak bezselézzük és már nem az látszik, hogy zsíros egy kicsit, hanem zselés. :)

Dús, egészséges, ápolt hajam van, nekem ilyen időközönként elég mosnom ahhoz, hogy ne legyen láthatóan zsíros. Néha készítek hajpakolást is, jót tesz a hajamnak. :)

26/F

2017. máj. 27. 16:43
 6/6 anonim válasza:
Használjatok száraz sampont :)
2017. máj. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!