Fiuk! Ti milyen gyakran mostok hajat?
Minden nap, de fogalmazhatunk úgy is, hogy minden fürdésnél. Ha pl 2x fürdök, akkor 2x. Lehet nem a legegészségesebb, de eddig semmi problémám nem volt, se a haj állaga, se hajhullás tekintetében. Egyszerűen így érzem magam tisztának, ha nem mosom meg akkor az nekem fura. Megmosni pedig nem sok idő. Megtörölve pedig viszonylag gyorsan szárad, főleg nyáron. Ha pedig gyorsan kell, akkor hajszárítóval lényegében 1, de legyen max 2 perc.
Tehát nem csak esztétikailag van vele bajom, hanem a "saját higiéniai" szempontomból is. Főleg, ha nem itthon voltam egész nap és kevésbé tiszta helyekkel érintkezett...
3-4 naponta elég mosnom. Oldalt és hátul rövid, felül hosszabb, 7-8 cm. Mi meg fiúként is könnyen megoldjuk, csak bezselézzük és már nem az látszik, hogy zsíros egy kicsit, hanem zselés. :)
Dús, egészséges, ápolt hajam van, nekem ilyen időközönként elég mosnom ahhoz, hogy ne legyen láthatóan zsíros. Néha készítek hajpakolást is, jót tesz a hajamnak. :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!