Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg létezik, hogy a haj...

Tényleg létezik, hogy a haj nem nő vissza vágás után?

Figyelt kérdés

Anyum traktálja ezt belém, mióta közöltem vele, hogy le szeretném vágatni a hajam egy eléggé rövid fazonra a most vállig érőből.

Az van, hogy jól áll a mostani, de nagyon sok bajom van vele, de ő ezt nem érti meg, és nem akarja engedni, hogy vágassam. Azt mondja, nem fog visszanőni. Szerintem ez hülyeség, de be kell vallanom, kezd elbizonytalanítani.. Szerintem a haj visszanő, szóval ha le is vágatom nem kell félnem, hogy ha nem állna olyan jól akkor utána már lehetetlen lenne visszanöveszteni.. Nem?

2017. máj. 23. 23:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jézusom, ennyi az idő! - azt hiszem, hátrahagyom a föci tanulást és megyek az ágyba. Jó éjt nektek. :)
2017. máj. 24. 00:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes amit írsz. Mi 4-en vagyunk testvérek, és mind a 4 lány. Anyu csak a húgomnál ragaszkodott a hosszú hajhoz. Neki valamiért soha nem engedte, hogy rövid haja legyen. Ha fodrászhoz ment, anyu ment vele, hogy azt is leellenőrizze, hogy a fodrász csak max 1 centit vághat a hajából. Mi nővérkék sajnáltuk a húgomat, mert mindig kleopatra frizurát akart, de anyu nem engedte. Volt idő amikor napi szinten veszekedtek a haj miatt. Még mi sem tudtunk érvelni vagy meggyőzni anyut, a húgom haja hosszú lesz és nincs vita. Egyik nap olyan csúnyán összekaptak a húgom és anyu a haja miatt, hogy a húgom elviharzott a barátnőjéhez. Este amikor hazajött tök rövid lett a haja. Mérgében fogott egy ollót, és levágta magának. Apu vitte fodrászhoz, hogy valahogy hozzák rendbe neki. Azt hiszem olyan fél évig hisztizett anyám a húgom lépése miatt. De utána már elfogadta. A húgom azóta 10 évvel idősebb lett (most 25 éves) és még mindig rövid haja van. Nem is hajlandó megnöveszteni a haját.

Most ilyen rövid a haja, de neki jól áll nagyon

[link]

Egyébként ilyen hosszú volt..Gondolhatod milyen sokkot kapott anyám amikor levágta..:)

[link]

2017. máj. 24. 00:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
gondolom édes anyád az ilyen baromságokat onnan veszi, hogy mióta 5 éves korában fejre ejtették nem nő az agya sem
2017. máj. 24. 09:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért nem kéne szidni, egyáltalán nincs jogod hozzá így látatlanban.
2017. máj. 24. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
köszöntelek az interneten! majd ha mutatsz egy BTK paragrafust, miszerint nem szidhatom édes anyád, akkor jogos lesz az állításod.
2017. máj. 24. 15:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Beléd aztán szorult rendesen ellenszenv és bunkóság. Megértem, hogy csak az interneten tudod kiélni magad, de légy szíves, ne az én kérdésem alatt tedd. :)
2017. máj. 24. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
meg se kellett volna kérdezni anyukádat. elmész a fodrászhoz, és levágatod :) írj rám, én szívesen levágom neked :)
2017. máj. 25. 17:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Hah, kösz, bár ez egy kissé betegen hangzott.. :'D Amúgy nem tehetem, meg is ölne, a fodrász meg el se vállalna szülő nélkül, mert ismeri anyumat, és tudja, hogy nem engedi. Más fodrász meg nincs a közelben. :/
2017. máj. 26. 15:53
 19/20 anonim ***** válasza:
mi a helyzet? le lett azóta vágva a hajad?
2018. nov. 26. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
:(
2020. okt. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!