Tényleg létezik, hogy a haj nem nő vissza vágás után?
Anyum traktálja ezt belém, mióta közöltem vele, hogy le szeretném vágatni a hajam egy eléggé rövid fazonra a most vállig érőből.
Az van, hogy jól áll a mostani, de nagyon sok bajom van vele, de ő ezt nem érti meg, és nem akarja engedni, hogy vágassam. Azt mondja, nem fog visszanőni. Szerintem ez hülyeség, de be kell vallanom, kezd elbizonytalanítani.. Szerintem a haj visszanő, szóval ha le is vágatom nem kell félnem, hogy ha nem állna olyan jól akkor utána már lehetetlen lenne visszanöveszteni.. Nem?
Érdekes amit írsz. Mi 4-en vagyunk testvérek, és mind a 4 lány. Anyu csak a húgomnál ragaszkodott a hosszú hajhoz. Neki valamiért soha nem engedte, hogy rövid haja legyen. Ha fodrászhoz ment, anyu ment vele, hogy azt is leellenőrizze, hogy a fodrász csak max 1 centit vághat a hajából. Mi nővérkék sajnáltuk a húgomat, mert mindig kleopatra frizurát akart, de anyu nem engedte. Volt idő amikor napi szinten veszekedtek a haj miatt. Még mi sem tudtunk érvelni vagy meggyőzni anyut, a húgom haja hosszú lesz és nincs vita. Egyik nap olyan csúnyán összekaptak a húgom és anyu a haja miatt, hogy a húgom elviharzott a barátnőjéhez. Este amikor hazajött tök rövid lett a haja. Mérgében fogott egy ollót, és levágta magának. Apu vitte fodrászhoz, hogy valahogy hozzák rendbe neki. Azt hiszem olyan fél évig hisztizett anyám a húgom lépése miatt. De utána már elfogadta. A húgom azóta 10 évvel idősebb lett (most 25 éves) és még mindig rövid haja van. Nem is hajlandó megnöveszteni a haját.
Most ilyen rövid a haja, de neki jól áll nagyon
Egyébként ilyen hosszú volt..Gondolhatod milyen sokkot kapott anyám amikor levágta..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!