Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lézeres szőrtelenítés! A...

Lézeres szőrtelenítés! A kezelés alatt kötelező borotválni a felületet?

Figyelt kérdés

A bajuszomat szeretném véglegesen szőrteleníteni. Mindig gyantával szedettem, borotválni számomra tilos, mert akkor borostás lenne, ami max a férfiaknak jó, de én nő vagyok. De a honlapon azt olvastam, hogy 2-3 milis borostát kezelnek lézerrel.

Megúszhatom valahogy, hogy le kelljen borotválnom?

2017. máj. 19. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen muszáj borotvalni. A kezelés lényege hogy a bőröndben egesse ki a szálakat. Ha úgy hagynad akkor csak a felszínen egetne el, es égett szőszag lenne 😁
2017. máj. 19. 16:57
 2/3 anonim válasza:
100%
Igen, kötelező. Ráadásul ha van hormonális probléma akkor nem hat ( tapasztalat 😞)
2017. máj. 19. 17:06
 3/3 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlenül borotvával tudod leszedni a szört, én például veet szörtelenítő krémet szoktam olyan helyekre kenni, ahol nem szeretném, hogy erősebb borostás szálak nőjenek a helyébe. Én a veet szörtelenítő krémet ajánlom neked a lézeres szörtelenítés előtt, mert ha vissza is nő, ugyanolyan szőke vagy világos vékony/puha szőr nő ki.
2018. aug. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!