Szakáll növesztés: másnak is volt ilyen problémája? Megoldódott? Mennyi idő alatt?
Eddig néhány naponta borotválkoztam, csupasz volt az arcom. Mi tagadás, nem állt rosszul a csupasz bőr, de a főbb indok inkább a szőrszálak hiánya volt. Genetikából adódóan én nem nézek ki egy hét után úgy mint Chewbacca, sőt...
Múlthét pénteken leraktam a borotvát, úgy döntöttem hogy elkezdem növeszteni a szakállam. Csakhogy szembe találkoztam egy - állítólag sok férfit érintő - problémával. Nemhogy borostám lenne egy hét után, csupán szálakban nő a szakállam. Oldalt az arcomon, kicsi az államon és a bajszomnál. Ezek jól elkülöníthetőek 4 csoportba ( 1: állam alatti rész, tehát nem a szám alatt az állam, 2: bajusz, 3-4: jobb és baloldalt az arcomon ). Amellett hogy foltokban nő, még ritka is. És elég hülyén nézek ki.
A kérdésem: másnak is volt kezdeti időszakban ilyen problémája? Mennyi idő után nőtt rendesen, összefüggő szakálla? Lehet hogy genetikából adódóan soha nem fog összefüggő szakállam nőni?
Sajnos, nálam is hasonló a helyzet.
8 éve borotválkozom, és még most is pihés/ritkás/elszórtan növő az arcszőrzetem, leginkább oldalt.
Főként a nyakamon, és az államon a legerőteljesebb, de viszont ott is gyenge szálú. A genetikámat tekintve, a legtöbb férfi felmenőmnek viszonylag normális arcszőrzete volt, de van egy "ág", ahol a "csupaszság" a jellemző. (24 éves vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!