Haj növesztés és haj ápolás többi lent?
Figyelt kérdés
Ez lehet ostoba kérdés .
De elkezdtem növeszteni a hajamat és most tavasszal elég erő teljesen el is kezdet rítkásódni vagyis hullani lehet csak nekem tűnik így de ez mitől van / lehet ?
Előre is köszönöm a válaszokat .
2017. ápr. 9. 22:20
1/2 anonim válasza:
ha elmész egy fodrászhoz szerintem csak az állapot felmérésért már csak nem kér pénzt... az már más kérdés, hogy mennyire ért hozzá de mindenképp menj fel youtube_ra és keress rá, h hajhullás megszüntetése. tudom még ajánlani h a samponodhoz hajmosásonként keverj a markodban vagy a kezedben 5-10 csepp teafa olajat (patikából és lehetőleg ne illóolaj legyen de ha illóolaj akkor 100%-os tisztaságú) majd ezt maszírozd a fejbőrödbe és úgy mosd ki. mielőtt alkalmazod mindenképp keverj ki ' teáskanál oliva olajat 5-6 csepp teafa olajjal és kend a csuklódra várj amíg fel nem szívódik + 10 percet és figyeld meg h viszket-e, kipirosodik-e vagy hasonlók és ha bármi mellékhatása van ne alkalmazd!!!!!!! ha tartós a mellékhatás fennmaradása érdemes elmenni bőrgyógyászhoz és elmondani mit csináltál. de a fodrászhoz menés a legjobb mert lehet h nem a hajaddal van baj hanem a hormonháztartásod borult fel vagy más egészség ügyi problémád van és a tested így üzen, h -hopp itt valami probléma van.
2/2 A kérdező kommentje:
Meg jegyezem azért hogy az utóbbi 1 hétben kezdet el hullani a hajam melete be jött ez a jobb idő ami nekem már szinte meleg (" hideg párti vagyok nem bírom a meleget ") és a fogam is vacakol azzal meg ma (kedden) megyek dokihoz .Meg mostanság az edzést is ki hagytam csak meló .
Csak hogy egy kis kor képet is agyak az esetről :D
2017. ápr. 11. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!