Csupa szőr a karom, mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
12,5 éves vagyok és nagy szőrös a karom, kézfejem és felkarom. Hosszú sűrű fekete és durva szőrrel. Álandóan emiatt cikiznek. Apámnak és a bátyámnak se ilyen szőrös. Mivel tüntessem el,vagy mit csináljak vele.2017. máj. 8. 06:06
11/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon szőrös, undorító.
Borotválom én is hosszú évek óta, egyáltalán nem lett erősebb, sőt.
12/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem férfias, de 6. osztályos vagyok, sokan cikiztek miatta. Én most úgygondolom hogy ez volt a egjob megoldás így hirtelen. Nem biztos hogy pár év múlvais borotválni fogom, de most muszáj volt. Ma kérdezték is hogy hol a szőröm:d
2017. máj. 9. 18:06
13/16 anonim válasza:
Szerintem kesobb nem fog igy zavarni
En vagyok aki rendszeresen szortelenit evek ota
En sport miatt dontottem ez mellett leginkabb
Senki nem szol meg miatta.
14/16 anonim válasza:
Én is borotválom,sőt a lábamat is, mert a koromhoz képest magyon szőrös. Lehet,később már nem fog zavarni,de most még nagyon.
15/16 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre hogy 1-2 naponta le kell borotválni, mert szúr mikor nő vissza. Leszedtema szőrt a lábamról is, és nekem így jobban tetszik mint szőrösen.
2017. máj. 19. 13:35
16/16 anonim válasza:
Jól tetted, én is szőrtelenítem magam tetőtől talpig fiúként. :) Csajoknak is bejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!