Csupa szőr a karom, mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
12,5 éves vagyok és nagy szőrös a karom, kézfejem és felkarom. Hosszú sűrű fekete és durva szőrrel. Álandóan emiatt cikiznek. Apámnak és a bátyámnak se ilyen szőrös. Mivel tüntessem el,vagy mit csináljak vele.2017. máj. 8. 06:06
2/16 anonim válasza:
Ne borotválja le, csak erősebb lesz meg szúrósabb meg viszketni fog neki.
3/16 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik valamijól, de itt a jóidő és rövid ujjuban mégjobban látszik. Valamit kéne vele kezdeni.
2017. máj. 8. 06:57
4/16 anonim válasza:
Nézd, vannak megoldások, persze hogy vannak, mint írták lehet borotválni de attól csak erősödik, ki lehet tépkedni pl, gyantával, így sokáig bírja és idővel gyengülhet egy kicsit, ki lehet ipl-el lövetni vagy alexandrit lézerrel.
Tudod férfi vagy, a férfiak meg szőrösek a hormonjuktól, ennyi..
5/16 anonim válasza:
Nekem is olyan, de én leborotváltam.
7/16 anonim válasza:
Ha ennyire zavar téged, akkor gyantával eltüntethető, de azt később ismételni kell. nem tudom elképzelni, hogy annyira borzasztó legyen, mint ahogy leírtad, talán jobb lenne, ha meg tudnál barátkozni vele.
8/16 anonim válasza:
vegyél hideggyanta csíkot, jól mosd meg szappannal a karodat, aztán hajrá.
Pár perc az egész, magadnak is meg tudod csinálni.
9/16 A kérdező kommentje:
Borotvám van, azzal megcsináltam, és jó lett.
2017. máj. 8. 20:52
10/16 anonim válasza:
Majd ahogy idősödsz talán elfogadod ezt.
Nekem lányként nem tetszenek a csupasz fiúk.
Ha leborotválod a karod, lábad az nem férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!