Nagyon szőrös a karom! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok... Nagyon nagyon zavar, hogy látszik a barna szőr a karomon.
Gondolkodtam a szőkítésen. Mennyit keverjek be, és mik kellenek hozzá?
Valaki csinálja ezt??? S.O.S.
#szőrös kar #barna szőr
2016. júl. 8. 14:29
1/11 anonim válasza:
Mindenkié szőrös, ne csinálj vele semmit. :)
2/11 anonim válasza:
Ha napozol kiszőkül, de ha mégsem, akkor kozmetikushoz menj szőkítésre.
3/11 anonim válasza:
Nekem a hónaljam is szőrös.Írtó idegesítő de anyám nem engedi,hogy leborotváljam.
14/L
4/11 anonim válasza:
Be kell oltani marhacsípés ellen
5/11 anonim válasza:
Karon nem vészes még ha barna sem. Szőkíteni nem ajánlanám otthon, főleg ha érzékeny a bőröd. Inkább kozmetikus és ő gyantázza, az gyengíti is és havonta - 2 havonta elég menni.
8/11 anonim válasza:
Ha eléggé sűrű és feltünő a szőkítés sem segít, hidd el. Én is szőke vagyok (így a karomon is szőke a szőr) de így is elég feltűnő szóval inkább borotváld vagy gyantázd le. (De inkább borotva)
9/11 anonim válasza:
#3 beszélj anyukáddal hogy miért nem engedi. Mondd meg neki hogy zavar és nem is szép
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2016. júl. 11. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!