Nagyon ciki hogy szőrös a karom?
16 éves lány vagyok,és hát eléggé szőrös a karom(és úgy amúgy is nagyon szőrös-típus vagyok..mindenhol)és nem ilyen szőke rövid pihe szőr,hanem szinte fekete,sötét és elég hosszú is...sok fiúénál is szőrösebb a karom :/
engem nem különösebben zavar ez,és szeretném elkerülni hogy egyel több területen kelljen szőrtelenítsek,csak attól tartok hogy a fiúk ezt undorítóvak,visszataszítónak tartják,é esetleg emiatt nem akarnak ismerkedni velem,stb...
help :/ ha szőrteleníteném is,melyik lenne a legjobb módszer?
(tudom hogy sok ehhez hasonló kérdés van itt,de eddig minden kérdezőt eléggé zavarta ez...engem nem különösebben,csak félek :/)
Én évek óta gyantázom. 3-4 hétig szőrtelen.
25/L
Nekem is ilyen a karom, de már elfogadtam.
Gyerekként zavart, egyszer leepiláltam, de utána nem.
Nekem nem éri meg azt a fájdalmat, nem ettől leszek értékesebb, vonzóbb ember.
31N
Attól függ hogy melyik fajta fiúnak szeretnél tetszeni: az üresfejű szépfiúknak vagy a normálisoknak :)
A legjobb barátnőmnek is ilyen a karja, jegyben jár és folyamatosan leszólítják az utcán.
Nekem sem adódott ilyesmiből soha problémám. Bár én most már epilátorozok, csak azért mert ekcémás lettem, és iszonyatosan néz ki amikor ki van száradva... 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!