Nagyon ciki, ha borostás egy kicsit a karom?
Ha epilálsz, hogyan borostás?
Az epilátor kitépi a szőrt, csak a borotvától lesz borostás...
az epilátor után is növésnek indul a szőr, gondolom eztértette borosta alatt.
amúgy sztem nemciki, én pl borotválom, néha nekemis borostás, de még sosem volt ebből problémám.
nemszúr, ez nemolyan mint a pasik arcán.
amúgymeg sztem csúnya ha egy szép lánynak ott virítanak a szőrxcsomók a karján.
nekem erős szőröm volt,ezért borotváltam egy ideig,majd epilátor,1×-2× gyantáztam is,de az túl macerás.
de akk most annyira nem gáz,vagy ezentúl már sose vegyek föl rövidujjút??
vki azt mondja h ciki,vki meg h nem ciki.Kinek higgyek??
Sajnos nekem is elég feltűnő szőr van a karomon ill. volt... Akinek pár szál van az is szőke az légyszi ne szóljon be, hogy minek szőrteleníteni!!!
Én is epilálom, de valamikor még epilálás után is érzem, hogy picit szúr... Szerintem ez még nem annyira ciki, inkább azt nevezném annak, amikor már rendesen látni, hogy borostás. Nem hiszem, hogy ezért kevésbé jövünk be a fiuknak, szerintem cikibb lenne, ha ott vírítana a nagy szőr...
az én barátnőm is borotválja a karját. Mikor melettem ült a kocsiban, hirtelen vmi megszúrta a karomát, aztánrájöttem, hogy borostás volt a karja
hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!