Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon ciki hogy szőrös a karom?

Nagyon ciki hogy szőrös a karom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,és hát eléggé szőrös a karom(és úgy amúgy is nagyon szőrös-típus vagyok..mindenhol)és nem ilyen szőke rövid pihe szőr,hanem szinte fekete,sötét és elég hosszú is...sok fiúénál is szőrösebb a karom :/

engem nem különösebben zavar ez,és szeretném elkerülni hogy egyel több területen kelljen szőrtelenítsek,csak attól tartok hogy a fiúk ezt undorítóvak,visszataszítónak tartják,é esetleg emiatt nem akarnak ismerkedni velem,stb...

help :/ ha szőrteleníteném is,melyik lenne a legjobb módszer?

(tudom hogy sok ehhez hasonló kérdés van itt,de eddig minden kérdezőt eléggé zavarta ez...engem nem különösebben,csak félek :/)

2013. ápr. 11. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, egy nő jól ápoltsághoz a mai világban hozzá tartozik a látható helyeken való szőrtelenítés. Ilyen a hónalj, a láb és ha erős a szőr, akkor bizony a kar esetén is. Gyengébb, normál szőrzet esetén a karon nem feltűnő és zavaró a szőr, de te azt írod, hogy extrém erős. Hormonális gondjaid nincsenek? Lehet, hogy ezt sem ártana kivizsgáltatni. A fokozott szőrösödés esetén lehet ez is.

Én a helyedben epilátorral leszedném, vagy legyantáztatnám. Ez így esztétikus, nőies. Bármit írnak itt főleg fiatal lányok itt az oldalon, azét a férfiak mégis csak a szőrtelenebb nőket kedvelik.

2014. jan. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!