Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szőrös a karom. Mit tegyek...

Szőrös a karom. Mit tegyek ellene? 12/L

Figyelt kérdés

Lány létemre nagyon szőrös a karom. Sokszor szokták mondani , hogy

szőrös a karom... De piszkálásból. : ( Ma is a fiúk valamit hülyéskedtek

és az egyik meg mondta (jó hangosan , hogy mindenki hallja ._.) , hogy : itt egy szőrös hableány. Persze sokan elkeztdek röhögni.. Borortválni nem akarom , mert akkor szúrós lesz és azt nem akarom.

A szortelenito kremektol is szúros lesz sajna. Mondjátok valamit segítsetek. Nagyon zavaró , hogy ezt mondják. : (( nem is merek az osztályban rövidújjuban lenni , mert félek , hogy észre veszik a szőrt.

: // Help!!! Akinek volt/can hasonló problémája az is írjon. Köszi. : ) és létszi normális válaszokat.

2012. márc. 21. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
gyanta, epilátor
2012. márc. 21. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

A te esetedben a legnagyobb probléma a bunkó osztálytársak és az óvodás életmód.

A szőr az másik téma

2012. márc. 21. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Kezdd azzal, hogy elmész az orvoshoz. Lehet, hogy hormonkivizsgálás lesz belőle, ha tényleg olyan súlyos. Ha nem annyira az, akkor meg gyantázhatod vagy hagyhatod, hadd nőjön. Úgysem kell még ebben a korban fiúznod.
2012. márc. 21. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Minden lánynak szőrös a karja, nem lehet ez ellen mit tenni csak borotválni vagy gyantázni. Borotválj, minden nap fürdéskor menj át rajta és nem lesz szúrós. Ennyi idősen gyantázni felesleges. Vagy várj vissza a többieknek valamivel.
2012. márc. 21. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Átérzem, én is 12 éves koromban már olyan voltam, mint egy majom. (Bocsi) Én simán gyantáztatnám, most is gyantáztatom. A kozmetikusom is mondta, hogy egy lány már általános iskola 3. osztálya óta jár hozzá. Szerintem nyugodtan próbáld ki a gyantát.
2012. márc. 21. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget : ))
2012. márc. 21. 15:26
 7/7 anonim válasza:

Csak annyit szeretnék írni, hogy nem vagy egyedül :)). Nekem nagyon szőrös a kezem.... van 1 fiú az osztályomba avval mindig hülyéskedek, hogy nekem szőrösebb a kezem :)) így ha látják mások is, hogy teljesen simán veszem nem is piszkálnak vele :D.

L.

2012. márc. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!