Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell visszapigmentálni...

Hogyan kell visszapigmentálni a hajat? Szőkéből barnára.

Figyelt kérdés

Évek óta magamnak festem (egy ideig festettem, most szőkítem, színezem extrém hajszínezővel) a hajam. Sok mindent kipróbáltam és ügyes kezű vagyok, viszont nem vagyok fodrász - de ez mindegy mert csak a magam kedvére barkácsoltam a hajam, kizárólag magamnak.

Most szőke vagyok, de nemsokára olyan lesz az életem hogy konkrétan 0 időm lesz foglalkozni a lenövésemmel, úgyhogy vissza akarom festeni eredeti barnára.

Tudom, hogy a szinte platina hajamat először vissza kell pigmentálni.

Viszont ezt hogyan kell?

Fodrászhoz nem megyek, ezt a saját "küldetésemnek" érzem, szóval akkor is nekiállok ha most nem kapok választ, vagy negatív választ kapok, de szeretném tudni hogy is kell igazán, mert a neten sokat kutakodtam, de egymásnak ellentmondó dolgok keringenek...

Előre is köszönöm! :)

2017. máj. 6. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt bízd fodrászra, bármennyire is küldetésednek érzed. Vagy vegyél egy parókát arra az estre, ha elbaltázod.

A kémiát nem befolyásolja a kezeid ügyessége.

2017. máj. 9. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem erre voltam kíváncsi.

Nem tudom, mi olyan nagy titok ebben?

A hosszú monológot nem azért írtam fentre, mert unatkozok, hanem hogy kiérezhető legyen, hogy TAPASZTALT vagyok, és tutira nem megyek fodrászhoz. Belőlem éhenhalnának. Eddig a fodrász jobban elrontotta mint én magamnak, és előbb leszek kopasz, minthogy kifizessek 10+ezret a semmire, illetve olyan dologért ami nekem is megy.

A folyamatra vagyok kíváncsi, nagy vonalakban hogyan működik. Ne offolj.

2017. máj. 9. 15:54
 3/3 anonim válasza:
Szia. Én is most szeretnék visszabarnulni szőkéből. Sikerült neked? Milyen festéket használtál?
2021. júl. 24. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!